Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Детски велосипед за баланс PUKY LR 1L Br Червен

Все още без оценка Напишете коментар
225.90лв.
Код на продукта:
4046
SKU: 4046
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детски Велосипед за Баланс PUKY LR 1L Br-Направи Първите Стъпки в Света на Колоезденето!
 
За Малките Авантюристи
Детският велосипед за баланс PUKY LR 1L Br е идеален за деца на възраст от 2,5 до 5 години, които искат да развият своите умения за балансиране и координация в безопасна и забавна среда. Специално проектиран за малки изследователи с височина от 90 до 105 см, този велосипед предлага комфорт и стабилност, които са основа за развитие на бъдещите умения в карането на голям велосипед.
 
Основни Характеристики:
*Рамка с нисък профил: Улеснява качването и слизането, идеално за малки деца.
*Ергономична седалка: Специално съобразена с движенията на детето при ходене.
*Регулируеми седалка и кормило: Седалката се повдига с до 7 см, а кормилото - с до 5 см, за идеално пасване спрямо ръста и размерите на малчугана.
*Специална спирачна система: Проектирана да бъде лесна за използване от малки деца.
*Качествени материали: Сачмени лагери и надуваеми гуми за плавно преминаване по всякакви повърхности.
*Допълнителни елементи за безопасност: Гумени ръкохватки с предпазители и стъпенка за стъпване.
 
Стабилност и Безопасност:
Детският велосипед PUKY LR 1L Br е оборудван с рамка с нисък профил, което улеснява малките деца да се качват и слизат без помощ. Спирачката е специално адаптирана за малки ръчички, осигурявайки пряк контрол при необходимост. Седалката и кормилото могат да се регулират с лекота, което позволява на велосипеда да "расте" заедно с вашето дете.
 
Комфорт и Контрол:
Надуваемите гуми осигуряват максимален комфорт дори при по-груби терени. Ергономичната седалка поддържа правилната стойка на детето, докато безопасните ръкохватки предпазват малките ръце. Стъпенката за крака добавя допълнителна стабилност, когато детето се умори да кара.
 
Издръжливост и Устойчивост:
С прахово боядисаната си конструкция, PUKY LR 1L Br предлага дълготрайност и устойчивост срещу натрупване на ръжда. Конструкцията е без остри ръбове, за да се избегнат случайни наранявания.
 
PUKY LR 1L Br е не просто детски велосипед за баланс, той е първата стъпка към независимостта на вашето дете. С този велосипед, вашето дете не само ще усъвършенства своите физически умения, но и ще изгради увереността си за бъдещите предизвикателства на две колела. PUKY LR 1L Br е идеалният начин да подарите свобода на движение с гаранция за безопасност и комфорт.

Напишете коментар