sassy

Покажи :
Сортиране по :

sassy Бутни-дръпни конче-играчка

Описание: Краката се движат напред и назад през тялото чрез дърпане. Мъниста в копитата и халки на крачетата подрънкват, когато бебето ги раздруса. При натиск с..

20.90лв.

Sassy Веселата крава

Тази красива крава със сигурност ще забавлява бебето и ще ангажира сетивата му. Тя е направена от различните материали и текстури, за да развиват усещанията на ..

21.90лв.

sassy Веселата топка

ОписаниеТъркаляйте напред и назад тази ръбата топка за да накарате детето да се смее и да се радва!Ярко оцветени копчета плат са лесни за бебето да се хване и з..

18.90лв.

sassy Веселите буболечки

Описание: Комплект от 2 играчки - пчеличка, която вибрира и светулка, която подрънква при разклащане. Играчките са предназначени за закрепване към дръжите на бе..

14.90лв.

sassy Галопиращ кон

ОписаниеТова люлеещо се детско конче-люлка може да бъде поставено на столче за хранене или маса, за да забавлява детето, докато се храни.Кончето-люлка се движи ..

10.90лв.

sassy Детска светеща дрънкалка

ОписаниеПредлаганото разнообразие от текстури и материи води до развитие на по-голяма тактилна чувствителност в периода на съзряване на вашето бебе. Тактилната ..

14.90лв.

sassy Дистанционно управление

ОписаниеЗабавните звуци вдъхновяват въображението на дететоНасърчават уменията за слушанеЛек и лесен за манипулация от бебетоСмяната на снимката в обектива насъ..

14.90лв.

Sassy Дръкалка завърти и промени

Всяко завъртане променя формата на дрънкалката. Това забавлява бебето и му позволява само да направи своята дрънкалка. В същото време го учи на причина и следст..

14.90лв.

Sassy Дрънкалка с лесно хващане

Тази дрънкалка със сигурност ще осигури на бебето възможност много да изследва и изучава. Многото контрастни цветове и различни текстури ще карат бебето да се с..

14.90лв.

sassy Дрънкалка-рингове

ОписаниеЯрки и наситени цветове.Богати текстури за изучаване с ръце и уста.Кожата притежава повече от 100 вида рецептори, чувствителни към допир, температура, н..

6.90лв.

sassy Дрънкалка-чесалка гъсеничка

Подходяща за деца на 3+ месеца.Описание: Ярките цветове насърчават развитието на зрението. Охладете в хладилник, за да може детето да си охлажда и усп..

9.90лв.

Sassy Дръпни и погледни

Играчката Дръпни и погледни е изключително забавна. Просто я издърпайте и я гледайте как "трептейки" обратно се крие. Играчката укрепва постоянството на бебето...

17.90лв.

sassy Дръпни-гушни приятелче

Подходящо за деца на 6+ месецаОписание: Разнообразни материи за изследване от детето. Велкро лента за закачане на бебешка количка или на столче. Ръцете и кракат..

14.90лв.

sassy Електронни ключове

ОписаниеПодходящи за деца над три месецаРазнообразие от динамични звуциМножество текстури, за проучванеВисококонтрастни и ярки цветове, които да ангажират внима..

14.90лв.

sassy Забавна топка с халки

ОписаниеЛесните за хващане рингчета помагат на бебето да сграбчи и хвърли топката лесноТракащите пръстени и звънът на камбанка стимулират слухаКонструкцията на ..

14.90лв.

sassy Забавни Буболечки

ОписаниеСиметричните форми са силно предпочитани от бебетатаОблите лица на играчките имат успокояващ ефектЯрки цветове с висок контраст, които бебетата могат да..

21.90лв.

sassy Играчка-акробатика с тръби

Чудесна играчка за търкаляне и хващане!• Топчета тракат, търкаляйки се през прозрачната тръба в средата и халки се плъзгат по меки черно-бели тръби• Огледалце о..

21.90лв.

sassy Играчка-плодове и зеленчуци

Четири броя плодове и зеленчуци с различни текстури и ярки цветове, които помагат на бебето да ги различава• Всеки плод и зеленчук издава различен звук: шумкане..

21.90лв.

sassy Класическо пиано

ОписаниеПомага за развитието на координацията око-ръкаМузикалните звуци помагат на бебето за развитието на чувство за ритъмЛек, лесен за носенеНатиснете клавиши..

14.90лв.

sassy Книжка за Кравата

ОписаниеС помощта на разнообразни текстури и шумкащи звуци, тази книжка стимулира бебето от най-ранна възраст да опознава света. Ярките цветове вдъхновяват разв..

14.90лв.

sassy Книжка за Пилето

ОписаниеС помощта на разнообразни текстури, шумкащи и дрънкащи звуци, тази книжка стимулира бебето от най-ранна възраст да опознава света. Ярките цветове вдъхно..

14.90лв.

sassy Книжка за Прасчо

ОписаниеС помощта на разнообразни текстури, шумкащи и свиркащи звуци, тази книжка стимулира бебето от най-ранна възраст да опознава света. Ярките цветове вдъхно..

14.90лв.

Sassy Колело на сетивата

Стимулирайте бебето с разнообразни текстури, смели цветове и звуци. Въртящото колело окуражава бебето да го достигне, завърти и докосне, което засилва координац..

22.90лв.

sassy Колело на чудесата

Подходящо за деца на 6+ месецаОписание: Подскачащи мъниста улавят вниманието на бебето. Въртящото се колело развива разбирането за причина и следствие..

17.90лв.

sassy Комплект купички за закуска навън

ОписаниеПлътно прилепващ капак на всяка купаПодходящи за микровълнова печка и съдомиялна машинаРазнообразие и удобство са в основата продуктите от серията за хр..

16.90лв.

sassy Комплект чесалки-калинки

Подходящи за деца на 3+ месеца.Описание: Ярките цветове насърчават развитието на зрението. Пълните с вода части охлаждат венците на детето. Различни т..

6.90лв.

sassy Контейнер за съхранение на храна

ОписаниеЧетири порционни отделения.Накрайник за лесно изливане.Затвярящ се плътно капак, запазващ храната свежа.Ергономична форма за по-добро сцепление.Декорати..

7.90лв.

sassy Ксилофон

ОписаниеВсяка текстура издава съответния звук, когато се натиснеПомага за развитие на умението за разбиране на причината и следствиетоЯрки цветове с висок контр..

16.90лв.

sassy Кубчета с животните на село

Подходяща за деца на 6+ месецаОписание: Четири меки плюшени кубчета.Всяко кубче изобразява различно животно, цвят, фигурка или случка от живота на село.&nb..

21.90лв.

sassy Купички за закуска

Описание4 заключващи отделения за бързо и приятно съхранение.Ръкохватката е съвместима с всеки един от контейнерите.Използвайте в комплект или по отделно.На път..

16.90лв.

sassy Лигавник-прихващач на трохички

ОписаниеНаправете храненето по-лесно с този лигавник - "ловец на трохи" от Sassy. Тази мека хавлиена тъкан има подвижна пластмасова табличка за улов на капки и ..

10.90лв.

sassy Малка костенурка във ваната

Подходяща за деца на 0+ месецаОписание: Те пръскат и плуват. Играчка за пръскане в яйце за гребане и поливане. Съберете всички четири костенурки - Корал, Конч, ..

8.90лв.

sassy Миещ се лигавник с джобче

*Описание: Джобчетата се разтварят за по-лесно почистване. *Мек хавлиен гръб и памучен рипс около врата с велкро залепване. *Може да се пере в перална машина.&n..

10.90лв.

sassy Моите първи дрънкалки 2 броя Sassy

ОписаниеДва страхотни продукта за хващане и докосванеКръглата дрънкалка предлага разнообразие от текстури и цветове, за да стимулира зрението и усещането за доп..

14.90лв.

sassy Моите първи дъвкалки

Комплект от две леки дъвкалки подходящи от най-ранна възраст• Различни текстури и материи, които бебето да пипа и разучава• Предназначени за стискане и дъвчене•..

10.90лв.

Sassy Морски животинки

Този комплект от девет морски същества, които могат да се захващат заедно едно за друго. Те се пълнят с вода и пръскат като я изстисквате. Чантичката за съхране..

29.90лв.

sassy Моят личен телефон

ОписаниеНасърчава бебето да имитира възрастнитеБебето отваря и затваря телефона, което насърчава развитието на фината моторика на детето4 цветни бутона "говорят..

14.90лв.

sassy Моят смартфон

*Описание: Ярко оцветени бутони с различен релеф издават 7 различни звуци и съобщения при натиск. Цветни мъниста тракат и дрънкат. *Развива разбирането за ..

10.90лв.

sassy Мрежичка за хранене и чесане

ОписаниеПодходящият размер насърчава самостоятелното храненеМрежичката позволява на децата да ядат цели храниСекцията,пълна с вода може да се охлажда, за да зап..

7.90лв.

sassy Музикален вибриращ шезлонг с одеалце - Пеперуда

ОписаниеШезлонга е изключително удобен и има:Меко удобно одеалце за допълнителен комфортГриф с три висящи играчки10 успокояващи мелодии3 степени на вибрации3 ст..

129.00лв.