Medela

Покажи :
Сортиране по :

Medela Бутилка Calma 150ml.

Шише за хранене Calma е нов продукт от Medela, предназначен за майки, които желаят да кърмят децата си, дори и когато са на работа, независимо дали работят поча..

36.00лв.

Medela Бутилка за хранене с биберон 150 мл.

Не губете нито капка от най-здравословната естествена храна за Вашето бебе с бутилките за хранене на Medela, които са идеални за събиране, съхранение, транспорт..

16.70лв.

Medela Двойна електрическа помпа за кърма Freestyle

Доказано е с помощта на научни изследвания, че с помпата Freestyle Medela майките изцеждат повече мляко за много по-малко време.Помпата няма нужда да бъде близо..

899.00лв.

Medela Двуфазна електрическа помпа Swing maxi

Двойна електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela:Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Помпата за ..

449.00лв.

Medela ДВУФАЗНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА ЗА КЪРМА SWING + CALMA БИБЕРОН

Електрическата помпа за кърма Swing Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни з..

329.00лв.

Medela Двуфазна помпа за изцеждане на кърма Harmony

Ръчната помпа за кърма Harmony, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за орг..

69.00лв.

Medela Двуфазна помпа за изцеждане на кърма Harmony+ шише и биберон Calma и подплъплънки

Ръчната помпа за кърма Harmony, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за орг..

98.00лв.

Medela Еднократни подплънки за кърмачки 30 бр.

*Намаляват размножаването на бактерии и миризми;*Прилягат изключително добре и са невидими под дрехите;*Комплектът съдържа:*30 бр. еднократни подплънки..

18.70лв.

Medela ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОМПА ЗА КЪРМА MINI ELECTRIC

Компактна. Удобна. Доказана.Mini Electric е удобна електрическа помпа за кърма, създадена за краткосрочна или рядка употреба.Изпитана: милиони майки вече изпомп..

209.00лв.

MEDELA Крем за зърна – 37 гр.

*Хипоалергенен;*Съдържа 100% изключително чист ланолин;*Не съдържа консерванти;*Не е необходимо да го измивате преди кърмене...

22.20лв.

MEDELA Крем за зърна – 7 гр.

* Хипоалергенен;*Съдържа 100% изключително чист ланолин;*Не съдържа консерванти;*Не е необходимо да го измивате преди кърмене...

13.30лв.

MEDELA Многократни подплънки за кърмачки

• Намаляват размножаването на бактерии и миризми;• Ултразвуково залепени, прилягат изключително добре и са невидими под дрехите;• Перете ги на 40 градуса...

24.49лв.

MEDELA Пликове за изцеждане на кърма 25 бр. 008.0403

Xapaĸтepиcтиĸи:• Cъxpaнявaйтe, тpaнcпopтиpaйтe и зaтoпляйтe ĸъpмaтa в тeзи yдoбни, гoтoви зa yпoтpeбa плиĸoвe зa cъxpaнeниe нa мляĸo;• Изpaбoтeни oт тpaйни, двy..

19.99лв.

MEDELA Пликове за изцеждане на кърма 50 бр. 008.0410

Xapaĸтepиcтиĸи:• Cъxpaнявaйтe, тpaнcпopтиpaйтe и зaтoпляйтe ĸъpмaтa в тeзи yдoбни, гoтoви зa yпoтpeбa плиĸoвe зa cъxpaнeниe нa мляĸo;• Изpaбoтeни oт тpaйни, двy..

34.99лв.

MEDELA Предпазители за зърна 2 бр.

• Предпазителите осигуряват удобство при носене;• Дискретната форма и гъвкавата силиконова мембрана, която е нежна към кожата ги прави невидими под дрехите;• Ду..

30.00лв.

MEDELA Резервна диафрагма за помпа за кърма Harmony

*Диафрагмата и О-ринга са свързващата част между дръжката на механичната помпа Harmony и нейната същинска част*Помпите за кърма Medela са с дълъг период на изпо..

24.90лв.

Medela РЪЧНА ПОМПА ЗА КЪРМА BASE

Лесна за употреба. Доказана.Нашият богат опит и научни изследвания в областта на кърменето и помпите за кърма се оказа безценен в разработването на нови продукт..

52.00лв.

Medela РЪЧНА ПОМПА ЗА КЪРМА HARMONY + CALMA БИБЕРОН

Лека. Удобна. Умна.Популярната Harmony е единствената ръчна помпа за кърма в света, базирана на технологията 2-Phase Expression.Ефективна: изцежда повече мляко ..

98.00лв.

MEDELA Силиконов биберон MEDIUM FLOW

• Мек силиконов биберон за бебета над 3 месеца;• Ортодонтска форма на биберона за правилно развиване на челюстта;• Подходящ е за всички шишета от Medela;• Силик..

12.00лв.

MEDELA Силиконов биберон SLOW FLOW

• Мек силиконов биберон подходящ за новородени;• Ортодонтска форма на биберона за правилно развиване на челюстта;• Подходящ е за всички шишета от Medela;• Силик..

12.00лв.

MEDELA Силиконови зърна 2бр. размер L

*Протекторите за зърна са изработени от изключително тънък и мек силикон без вкус и мирис.*Изработени от висококачествен и мек силикон без съдържание на вредни ..

25.00лв.

MEDELA Силиконови зърна 2бр. размер M

*Протекторите за зърна са изработени от изключително тънък и мек силикон без вкус и мирис.*Изработени от висококачествен и мек силикон без съдържание на вредни ..

25.00лв.

MEDELA Силиконови зърна 2бр. размер S

* Протекторите за зърна са изработени от изключително тънък и мек силикон без вкус и мирис.* Изработени от висококачествен и мек силикон без съдържание на вредн..

25.00лв.

Medela СТАРТОВ ПАКЕТ за КЪРМЕНЕ

СТАРТОВ ПАКЕТ за КЪРМЕНЕ• 1 бр. пликче за стерилизация – много добро решение при пътуване. Лесна употреба. Пълните плика с вода, слагате нещата за стерилизация ..

69.00лв.

MEDELA Торбички за изцеждане и съхранение на кърма

*Комплект - 20 бр. пликчета;*Обем - 150 мл.;*Пликчетата са от висококачествена материя без съдържание на бисфенол А;*Пликчетата са с универсални размери и са съ..

40.00лв.

MEDELA Шише за хранене 250 ml.

Кърменето е най - добрия начин за хранене на малките деца. Понякога обаче това не е възможно, затова Medela са разработили нова система за хранене която позволя..

40.00лв.

MEDELA Шишета за съхранение на кърма 150 мл.

• Breastmilk Bottles, Medela са идеални за съхранение и замразяване на кърма;• Не съдържат бисфенол и други вредни вещества и са напълно безопасни за здравето з..

24.50лв.

MEDELA Шишета за съхранение на кърма 250 мл.

• Шишетата Medela са идеални за хранене, съхранение и замразяване на кърма;• Не съдържат бисфенол и други вредни вещества и са напълно безопасни за децата;• Мож..

24.50лв.