Hape

Покажи :
Сортиране по :

Hape Бебешка книжка с диви животни

Дайте на бебето своевременно въведение в четенето и чудесата на двора с тази очарователна книга.Изработен от дърво и безопасен за дъвчене, той разполага с ярки,..

13.90лв.

Hape Бебешка книжка с домашни животни

Дайте на бебето своевременно въведение в четенето и чудесата на двора с тази очарователна книга.Изработен от дърво и безопасен за дъвчене, той разполага с ярки,..

13.90лв.

Hape Дървен Боулинг

Ярки цветове за творческа игра и масивна дървесина, предназначени да издържат.Този комплект включва 5 щифта и малка дървена топка за боулинг, идеална за вашето ..

49.90лв.

Hape Дървен пъзел Диви животни

Обичате животни?Научете повече за животните и техните естествени местообитания с този колоритен пъзел.Възраст: 1+..

15.90лв.

Hape Дървен пъзел за бебета – Джунгла

Вземете сладкото животно чрез нослето и решете този пъстър пъзел.С повдигнатия нос на всеки герой парчетата са лесни за хващане.Графика директно отпечатана върх..

15.90лв.

Hape Дървен пъзел за бебета – Животни

Вземете сладкото животно чрез нослето и решете този пъстър пъзел.С повдигнатия нос на всеки герой парчетата са лесни за хващане.Ярко оцветени животни от джунгла..

15.90лв.

Hape Дървен пъзел за бебета – Селска къща

Вземете сладкото животно чрез нослето и решете този пъстър пъзел.С повдигнатия нос на всеки герой парчетата са лесни за хващане.Графика директно отпечатана върх..

15.90лв.

Hape Дървен пъзел Кой е на дървото

Кой се крие на дървото?Разберете чрез издърпването на опашките с този забавен пъзел.Възраст: 1+..

24.90лв.

Hape Дървен строител

С Дървен строител детето може да развихри въображението си и да се превърне в истински майстор строител. Този богат комплект дървени цветни блокчета е подходящ ..

35.99лв.

Hape Дървена бебешка гимнастика

Дървена бебешка гимнастика "My First Gym" от Hape. С нея вашето дете ще поритва с крачета и любопитства с ръчички, опитвайки се да "хване" цветните висящи дрънк..

97.99лв.

HAPE Дървена дрънкалка Ралф

Описание:Материал : ДървоРазмер на продукта: 9,6 х 9 х 12 смРазмер на кутията: 9 х 9 х 12 смВъзраст: 0 месеца +..

17.90лв.

Hape Дървено детско Бъги

Описание:Материал : ДървоРазмер на продукта: 45,3 х 25,2 х 30,7 смРазмер на кутията: 46 х 27 х 36 см.Възраст: 12 месеца +..

117.90лв.

HAPE Забавно дървено влакче за дърпане

Описание:Материал : ДървоРазмер на продукта: 39,5 х 7,5 х 11 смРазмер на кутията: 42 х 9 х 18 см.Възраст: 24 месеца +..

48.90лв.

Hape Корабът на Ной

Класическа дървена играчка в модерен вид!Посарете на вашето дете една незабравима игра в създаването на пъзели и вмъкването на животински фигури с подходяща фор..

54.90лв.

Hape Кула с животинки

Красиво декорираните картонени кутии са идеални за изграждане и учене.Сортирайте форми, изучавайте пейзажите или практикувайте броене!Възраст: 1+..

33.90лв.

Hape Музикална въртележка за легло

Накарайте бебето ви да се забавлява в леглото с тази музикална въртележка , която позволява лесното му закрепване и гъвкавост при използването му.Идва с музикал..

69.90лв.

Hape Червена китара

Перфектно въведение за да научим децата за света на музиката.Напълно лесен за игра и лесно настройване.С него децата може да се научат на основните ритми и друг..

54.90лв.

Hape Шезлонг за бебета

Дръжте бебето забавлявано на тази мека подложка, независимо къде отивате.Този шезлонг за бебе разполага с висяща ябълка, пчела с крила и цвете, което ще зарадва..

194.90лв.

Hape 6 в 1 музикален комплект

Ако има една играчка, която може да задоволи всички музикални нужди на вашето дете, то непременно това е 6-в-1 , който включва тамбури, ксилофон, барабан и др.В..

68.90лв.

Hape RainbowДървена дъга за бутане

Дървена дъга за бутане за бутане е лека и удобна за бутане, дърпане и носене. Тази пъстроцветна дъга ще завърта цветовете си, докато Вашето мъниче прави своите ..

38.99лв.

Hape Бебешки барабан

С люлеещия се и силно завладяващ музикална кутия детето ви може да изпита чудото на музиката и радостта от ритъма от най-ранна възраст.Развийте ритмичните умени..

49.90лв.

Hape Въртяща се музикална кутия

С люлеещия се и силно завладяващ музикална кутия детето ви може да изпита чудото на музиката и радостта от ритъма от най-ранна възраст.Ярко оцветена музикална к..

34.90лв.

Hape Голяма дървена кухна

Децата ще харесат тази мултифункционална кухня и нейната гама от очарователни уреди и функции, включително лампа с контролируема гама и автентична микровълнова ..

449.90лв.

Hape Голямо пиано Делукс – Бяло

Голямо пиано Делукс е истинско 30-ключително електронно пиано, което ще даде възможност на детето ви да проучи чудото на музиката и да създаде свои собствени ми..

354.90лв.

Hape Дамски принадлежности

Насърчавайте ролевата игра и задоволявайте любопитството на детето с този козметичен комплект.Комплектът включва аксесоари за коса, нокти и гримове.Пригответе с..

38.90лв.

Hape Дълга пръчка за бутане – Пате

Описание:Материал : ДървоРазмер на продукта: 13 х 9,8 х 56,5 смРазмер на кутията: 18 х 18 х 24 см.Възраст: 12 месеца +..

38.99лв.

Hape Дълга пръчка за бутане – Пеперуда

Описание:Материал : ДървоРазмер на продукта: 16,1 х 14,8 х 56,5 смРазмер на кутията: 18 х 18 х 24 см.Възраст: 12 месеца +..

38.90лв.

Hape Дълга пръчка за бутане – Танцуваща пеперуда

Материал : ДървоРазмер на продукта: 10,2 х 17,5 х 56,5 смРазмер на кутията: 18 х 18 х 24 см.Възраст: 12 месеца +..

38.90лв.

Hape Дървен замък

Дървени блокчета с уникална форма и очарователни украски, вдъхновяват конструиране на съвсем ново ниво.Строенето на замъка развива логиката, сравнението, простр..

48.99лв.

Hape Дървен котлон

Пригответе вкусно хранене заедно с детето си с този реалистичен кухненски комплект 2 в 1, включващ метални аксесоари, щракване, въртящи се копчета и регулируем ..

68.90лв.

Hape Дървен кръгъл пъзел Превозни средства

С две различни нива на трудност и игри от двете страни, дървеният пъзел превозни средства е уникална игра, която децата ще заобичат.Възраст: 1+..

13.90лв.

Hape Дървен кръгъл пъзел Ферма

С две различни нива на трудност и игри от двете страни,дървеният пъзел превозни средства е уникална игра, която децата ще заобичат.Възраст: 1+..

13.90лв.

Hape Дървен магнитен пъзел На цирк

Циркът е в града!Създайте грандиозно шоу със забавната и цветна циркова група в тази магнитна история.Тази преносима книга се затваря напълно и включва магнитни..

48.90лв.

Hape Дървен магнитен пъзел При ветеринаря

Ако сте любители на животните им се насладете с тази фантастична книга, която е с подвижни част.Вашето дете ще заобича тази игра като се грижите за всички живот..

48.90лв.

Hape Дървен миксер

Насърчавайте кулинарното учене и творчеството, докато прекарвате време с малкия ви готвач.Децата ще харесат миксера, с блюда, които се въртят точно като истинск..

48.90лв.

Hape Дървен мини ван син

Дървен мини ван син дава възможност на децата да развихрят въображението си и да се впуснат в приключения. Оригинален дизайн, приятни цветове.Тази играчка ..

15.99лв.

Hape Дървен мини маракас

Дървен мини маракас ще подпомогне развитието на редица умения у вашето дете, като например сръчност, ръка/око координацията и боравенето. Този маракас ще подпом..

19.99лв.

Hape Дървен паун

Дървен паун развива фината моторика и координацията око-ръка. Този вид занимания развиват у децата умения за разбиране на връзката действие - последствие, ..

29.99лв.

Hape Дървен пъзел

Дървен пъзел ще научава и радва децата! Елементите на пъзела са лесни и интересни за вадене и поставяне! Малките формички, ярките цветове и мини огледалцет..

29.99лв.