Bio G

Покажи :
Сортиране по :

BIO G CLEAN COSMETICS Бебешки шампоан за коса и тяло

Шампоанът за коса и тяло на BIO G от серията Bio Argentum измива нежно и в дълбочина косата и кожата на вашето бебе.Не дразни очитеСъс сребърна водаБез парабени..

17.00лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Бебешко мляко за тяло

Тоалетното бебешко мляко на BIO G от серията Bio Argentum е предназначено да почиства нежно и хидратира деликатната бебешка кожа.Със сребърна водаБез парабени10..

17.00лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Бебешко олио за тяло

Бебешкото олио за тяло на BIO G подхранва и защитава нежната бебешка кожа от вредното въздействие на околната среда.Без парабени100% био продуктПодхранва и защи..

17.80лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Био слънцезащитно мляко SPF 30

Био слънцезащитно мляко SPF 30.100% натурални съставки.Ефикасно предпазва от UVA и UVB лъчи.Със сребърна вода.Хипоалергенен.100мл.Съчетани в синергично цяло кол..

0.00лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Био слънцезащитно мляко SPF 50+

Био слънцезащитно мляко SPF 50+.100% натурални съставки.Ефикасно предпазва от UVA и UVB лъчи.Със сребърна вода.Хипоалергенен.100мл.Съчетани в синергично цяло ко..

0.00лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Препарат за измиване на бебешки съдовe

Био препарат за измиване на бебешки съдове.100% натурални съставки.На базата на естествени растителни пенители.За чисти и безопасни за употреба бебешки съдове.5..

13.80лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Пълнител за течен сапун със сребърна вода 1000мл.

Продуктът е изцяло разработен от естетвени и натурални съставки със 100% измиване и хидратиране на кожата на ръцете. Разработен, за да намали до минимум рискове..

20.00лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Специален крем против подсичане

Специалният крем против подсичане на BIO G от серията Bio Argentum е предназначен да подхранва и защитава нежната бебешка кожа на дупето, гънките на ръчичките, ..

15.80лв.

BIO G CLEAN COSMETICS Течен сапун със сребърна вода

Продуктът е изцяло разработен от естествени и натурални съставки със 100% измиване и хидратиране на кожата на ръцете.Разработен, за да намали до минимум рискове..

12.50лв.

Bio g БЕБЕШКИ БИО КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:Със сребърна водаБез парабени100% Био продуктЗа всякакъв тип кожа75мл Кремът за лице на BIO G от серията Bio Argentum&n..

13.80лв.

Bio G Билков спрей против комари

Билков спрей против комариБилковият спрей против комари е създаден специално за предпазване на бебета и децата от ухапванията на комари и други  ..

15.80лв.