Angelcare

Покажи :
Сортиране по :

Angelcare подложка за къпане

Новата подложка за къпане  Angelcare премахва тревогите по време на къпане. Това е продуктът за грижа за бебето, който всеки един нов родител трябва да има..

49.00лв.

Angelcare Дигитален бебефон

Описание ЗАЩО ТОЗИ МОНИТОР?• Ако искате да виждате и чувате всички звуци на бебето• Може да бъде използван където и да спи бебето (къмпинг, вила ..

190.00лв.

Angelcare Хигиенен кош за памперси с педалче Deluxe Angelcare

ОписаниеС хигиенния кош за памперси Deluxe Angelcare изхвърлянето на пелена е лесно - само натискате педала, пускате мръсната пелена вътре и отпускате педа..

69.00лв.

Angelcare 1120AC Видео бебефон 2 в 1 (висококачествени звук и видео)

Този 2в1 бебешки монитор е голям напредък в новите бебешки технологии. Включква висококачествени звук и видео, така че да можете да виждате и чувате Вашето дете..

410.00лв.

ANGELCARE БЕБЕФОН AC403

ХарактеристикаПод-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от ..

289.00лв.

Angelcare Бебефон за движение и звук

Защо този монитор?-       Съчетава качествата на монитор за звука (бебефон) и монитор за движение в една система  -..

290.00лв.

Angelcare Дигитален бебефон за движение и звук

Защо този монитор?- Съчетава качествата на монитор за звука (бебефон) и монитор за движение в една система  - Независимо дали бебето е будно или ..

369.00лв.

Angelcare подложка за къпане

Новата подложка за къпане   Angelcare премахва тревогите по време на къпане. Това е продуктът за грижа за бебето, който всеки един нов родител тр..

49.00лв.

Angelcare Пълнител за хигиенен кош Captiva

Патентована революционна система на материала.Полипропилен от 7 слоя с имплантиран кислород.Един пълнител е за 6 зареждания на Captiva.Достатъчен за общо 168 пе..

17.00лв.

Angelcare Хигиенен кош за памперси

Революционна система за съхранение на употребени пелени от Angelcare.Основната иновация в продукта е седемслойната торба за пелени, разработена от Angelcare.Тя ..

51.00лв.