Kidskit

Покажи :
Сортиране по :

Детска табуретка Kiddy Bin Stool

Кошче и столче (две в едно). - Пести място. - Гумени крачета предпазват от подхлъзване. - Широка горна повърхност за по-удобно стъпване. - С две степени на висо..

39.90лв.

Детско гърне Baby Bug

Специална поставка за тоалетната хартия. - Оригиналният дизайн на гърнето помага за създаването на хигиенни навици при детето. - Приятната форма превръща приучв..

29.90лв.

Пеликан-играчка за вана Peli's Play Pouch

Хигиенично е - торбичката позволява на играчките да се отцедят и изсъхнат. - Лесна за демонтаж, когато друг използва ваната...

29.90лв.

Предпазна бариера за легло Sleep Safe

Не пречи за отварянето на чекмеджетата. - Лесна за демонтаж. - Подходяща за използване с матраци: ------ с максимална дебелина 140 мм. ------ с минимална широчи..

99.90лв.

Столче за хранене Kids' Friendly Booster

Удобно и комфортно столче за хранене вкъщи или при пътуване. - Ергономичен дизайн със закръглени форми. - 2 положения на таблата (напред/назад). - Лесно и бързо..

89.90лв.

Столче за хранене Hi-Seat

Сгъва се компактно, с удобна дръжка за използване при пътуване. - Позволява да поставите детето да седне до всяка маса - удобно, сигурно и безопасно. - Включва ..

68.90лв.

Столче за хранене Kids' Easy Seat

Регулируемият предпазен колан дава сигурност, докато детето е в седалката. - Лесно за почистване. - Няма нужда от инструменти за поставянето му. - Без метални ч..

49.90лв.

Сушилник за биберони и шишета Kids' Easy Dryer

Удобен и практичен аксесоар, с който можете да въведете и поддържате ред и хигиена при съхранението на шишетата и бибероните. Стерилизираните шишета и биберони ..

24.90лв.

Тоалетен адаптер KidsSeat Toilet Trainer

Стабилност и сигурност! - Гумени крачета предпазват адаптера от подхлъзване. - Лесен за употреба и почистване. - Сгъва се компактно и не заема излишно място, ко..

68.90лв.