Mamma Donna

Покажи :
Сортиране по :

Mamma Donna Антибактериален колан за след раждане Chicco

Антибактериалният колан за след раждане. Нормална грижа анти-стрес осигурява максимална защита за Вас и Вашето бебе, благодарение на вътрешните подложки, направ..

76.00лв.

Mamma Donna Еднократни следродилни гащи 4 броя

Меките хигиенни гащи за еднократна употреба от нетъкан текстил са идеални за употреба по време на първите няколко дни след раждането, особено в случаите на нали..

6.50лв.

Mamma Donna Еднократни следродилни гащи 4 броя

Удобните хигиенни гащи за еднократна употреба от еластична мрежеста материя са идеални за употреба по време на първите няколко дни след раждането, особено в слу..

13.60лв.

Mamma Donna Защитни превръзки след раждане

Изключително практичните защитни превръзки, специално направени за употреба за следродилния период са достатъчно дълги и широки, за да осигури максимална защита..

13.90лв.

Mamma Donna Колан за стягане за след раждане специална грижа Chicco

Изработен от свободно дищащи влакна и напълно покрит с памук, той е удобен за носене и лесно регулиране чрез практичното си велкро закопчаване. Градираната му е..

78.00лв.

Mamma Donna Колан за стягане за след раждане специална грижа Chicco

Подсилваща талията лента е кръстосана отзад и заедно с две меки опори поддържа и релаксира гърба.Изработен от еластични влакна, коланът има двоен анатомичен пре..

79.00лв.

Mamma Donna Колан за стягане след раждане нормална грижа Chicco

Подходящ за периода след раждането, той оформя корема и ханша, като е максимално удобен. Изработен е от мек еластичен памук с двоен панел  отпред, за да пр..

79.00лв.

Mamma Donna Серум за бюст

Серум за бюст Дермоантистрес 125мл.Тонизира и стяга бюста от първите месеци на бременността.Защитава го от отпускане и образуване на стрии.Активните съставки ма..

23.60лв.