Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Mamma Donna Колан за бременни НОРМАЛНА ГРИЖА

Все още без оценка Напишете коментар

Възможни опции

79.00лв.
Код на продукта:
72308
SKU: 72308
Производител:
Mamma Donna
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Серията на Chicco - Mamma Donna, е насочена изцяло с грижа към майката и бебето по време на бременността и след раждането. Продуктите от серията се поделят в два отдела - козметика и бельо, като всеки отдел е специално създаден да следва промените на тялото на майките по време на бременността и след раждането, едновременно запазвайки женственността и с безопасна грижа към бебето, без да се създава излишен стрес.
Продуктите на Chicco Mamma Donna в отдел бельо са създадени да осигурят на всяка бъдеща майка максимална подкрепа и грижа за интимната хигиена и хигиената на бюста по време на бременността и след раждането. По време на бременността е от изключително голямо значение да се използва бельо, което не притиска и същевременно предлага необходима поддръжка, следвайки прогресивното нарастване на бюста и корема - колани, поддържащи нарастващото коремче, сутиени  и бельо с удобни и женствени линии, от меки и естествени материи, които не запарват кожата.  След раждането е необходимо да се поддържа високо ниво на хигиена на кожата, за да не се получават неприятни зачервявания и рагади, както и да се помогне тялото да възстанови  своя естествен контур.

Колан за бременни Chicco Mamma Donna


Коланът за бременни на Chicco Mamma Donna е специално създаден за максимален комфорт и грижа чрез външна еластична лента, която поддържа корема, следвайки растежа му без да притиска бебето. Коланът за бременни осигурява максимална защита за Вас и Вашето бебе благодарение на вътрешните подложки, направени от специален антибактериален памук. Тъй като антибактериалното действие се осъществява в самата тъкан, няма контакт на антибактериалния агент с кожата и е абсолютно безопасно за майката и бебето. Материята не губи антибактериалните си свойства след пране. Специално създаден да осигурява максимален комфорт, коланът има еластична лента, която следва растежа на корема без да притиска бебето. Носенето му намалява контракциите и съответно осигурява по-добро снабдяване на плода с кислород. С включените гъвкави опори в меката, еластична материя се осигурява правилна поддръжка на гърба и кръста. 

 Препоръчва се за месеците на напредваща бременност и за случаите на голям корем, чувство на тежест или неприятна болка в гърба или кръста. 

Произведен в Италия.



Напишете коментар