Friendly Organic

Покажи :
Сортиране по :

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 500 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 500 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органичен ориз..

11.90лв.

Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби 75мл

Специално разработена за бебета, пастата за зъби Friendly Organic® помага да се предотврати кариесът.Органичният екстракт от Алое Вера помага за успокояване на ..

10.90лв.

Friendly organic Бебешко олио с органично масло от маслина и бадем 100мл

Специално разработено със сертифицирани органични масла, Бебешкото олио Friendly Organic® помага да се омекоти и защити деликатната бебешка кожа.Абсорбира се ле..

14.90лв.

Friendly Organic Бебешки сапун с масло от ший и сладък бадем 100гр.

Friendly Organic Бебешки сапун с масло от ший и сладък бадем 100гр.масло от ший и сладък бадемза всеки тип кожахипоалергененбез парфюмFriendly Organic Бебешки с..

6.90лв.

Friendly Organic Бебешки шампоан с органичен овес 400мл

Бебешки шампоан с органичен овес – без аромат Специално разработен за чувствителната бебешка кожа, измива деликатно с почистващи вещества на основата на масло о..

13.90лв.

Friendly organic Бебешки шампоан с органичен овес 500мл

Специално разработен за чувствителната бебешка кожа, шампоанът Friendly Organic® измива деликатно косата на бебето с почистващи вещества на основата на масло от..

16.00лв.

Friendly organic Дезинфектант и почистващ препарат за играчки 650мл

Специална формула с натурални почистващи агенти на растителна основа.Почиства ефективно и безопасно всички играчки и повърхности заобикалящи бебето.Неутрално pH..

16.90лв.

Friendly organic Дезинфектант и препарат за почистване на играчки 118мл

Специална формула с натурални почистващи агенти на растителна основа.Почиства ефективно и безопасно всички играчки и повърхности заобикалящи бебето. Неутра..

5.50лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител 592мл.

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа. 20 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задъ..

19.99лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител без аромат 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.Без аромат.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се..

32.90лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител лавандула 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задържа в ..

32.90лв.

Friendly organic Концентриран гел за пране с омекотител магнолия 1.57л

Свръх концентриран гел за пране, специално създаден за чувствителната бебешката кожа.53 дози.С неутрално pH, почиства деликатно детските дрешки.Не се задържа в ..

32.90лв.

Friendly organic Крем против подсичане с органично масло от ший 100 мл

Кремът против подсичане Friendly Organic® е богат на цинков оксид, който защитава и възстановява кожата.Кремът създава защитна бариера върху бебешката кожа срещ..

11.90лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Кокос

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Кокос​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на кокосFriendly Organic Натурален балсам за устн..

6.50лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Лимонада

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Лимонада​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на лимонадаFriendly Organic Натурален балсам з..

6.50лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Малина

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Малина​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на малинаFriendly Organic Натурален балсам за ус..

6.50лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Мента

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Мента​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на ментаFriendly Organic Натурален балсам за устн..

6.50лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Цитрус

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Цитрус​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на цитрусFriendly Organic Натурален балсам за ус..

6.50лв.

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Череша

Friendly Organic Натурален балсам за устни - Череша​защитава и хидратира устнитеизцяло натурални съставкиаромат на черешаFriendly Organic Натурален балсам за ус..

6.50лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 1000 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 1000 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органична лайка и пров..

16.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 500 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА 500 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органична лайка и прови..

11.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 1000 МЛ

НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН ОРИЗ 1000 МЛ - FRIENDLY ORGANICМек натурален сапун, подходящ за ежедневна употреба с екстрактът от органичен ори..

16.90лв.

FRIENDLY ORGANIC НАТУРАЛЕН САПУН ЗА РЪЦЕ, 500МЛ.

Friendly Organic Натурален сапун за ръце, 500мл.подходящ за ежедневна употреба;защитава и омекотява;балансирано pH;екстракт семена на грейпфрут;подходящ за чувс..

11.90лв.

Friendly organic Омекотител за пране концентрат 739мл

Свръх концентриран омекотител, на основата на растителни съставки, подходящ за бебета и хора с чувствителна кожа. 50 дози.Съдържа аромати на етерични масла..

19.90лв.

Friendly organic Омекотител концентрат 118мл

Свръх концентриран омекотител, на основата на растителни съставки, подходящ за бебета и хора с чувствителна кожа.8 дози.Съдържа аромати на етерични масла и цвет..

5.50лв.

Friendly Organic Органичен прах за пране на бебешки дрехи 1000g

Подходящ за цветно и бяло пране. Без синтетични ароматизатори, ензими и оцветители. Сертифициран от ICEA.Количеството е достатъчно за 12 пранета. Упот..

15.90лв.

Friendly Organic Органичен препарат за измиване на плодове и зеленчуци 650ml

Формула, базирана на естествени растителни съставки. Помага при отстраняване на восък, почва и други замърсители от органично и неорганично отгледани продукти. ..

17.90лв.

Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби, 50 мл, FR-01727

Органична бебешка паста за зъби, Friendly Organic, 50 мл, FR-01727Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби, 50 мл за чисти и здрави зъбки.Защо да купяПа..

8.90лв.

FRIENDLY ORGANIC ОРГАНИЧНА БЕЛИНА НА ПРАХ, 500ГР.

Friendly Organic Органична белина на прах, 500гр. за по-чисти дрешки. Защо да купяПродукт, който помага в борбата с упоритите петна. Освен, че ще напр..

9.99лв.

Friendly organic Почистващ препарат за детски колички и столчета за кола 650 мл.

Специална формула на основата на активни растителни съставки, които ефективно премахват петна и миризми от бебешката количка и столчето за кола.Почиства в дълбо..

19.90лв.

Friendly organic Прелпарат за премахване на петна и неприятен мирис 650м

Препаратът за премахване на петна и неприятен мирис Friendly Organic има специална формула с активни вещества на растителна основа, които работят ефективно за п..

19.99лв.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 1000мл.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 1000мл.органично масло от портокал;деликатен към кожата на ръцете;състави на растителна осн..

16.90лв.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 500мл.

Friendly Organic Препарат за измиване на съдове с портокалово масло, 500мл.органично масло от портокал;деликатен към кожата на ръцете;състави на растителна осно..

11.90лв.

Friendly organic Препарат за почистване и полиране на мебели концентрат 650мл

Почиства мебелите безопасно и ефективно и ги защитава, като показва естествената им красота. Защитава и възстановява всички покрития.Нежно премахва отпечат..

19.90лв.

Friendly organic Препарат за почистване на под концентрат 500мл

Специалнa формула на основата на активни растителни съставки, които ефективно почистват подови настилки - ламинат, естествени дървени подове, мрамор, теракот и ..

19.90лв.

Friendly organic Препарат за почистване на помпи за кърма и аксесоари 473мл

Специална формула за натурално и ефективно почистване на помпи за кърма и частите към нея.Съдържа естествени съставки на растителна основа.Отмива се лесно и не ..

17.90лв.

Friendly Organic Препарат за пране (гел) - Марсилия, 1л 20пранета

Гел за пране на растителна основа. Изпира деликатно и се изплаква лесно, подходящ  за ръчно и машинно пране както на цветни, така и на бели дрехи. С приятн..

15.90лв.

Friendly Organic Препарат за премахване на петна (с кислород) 250мл

Препарат за премахване на петна (с кислород).Формула на основата на мощни растителни активни вещества  и почистващата сила на кислорода, за справяне и с на..

8.90лв.

Friendly organic Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове 118 мл.

Със своите естествени растителни съставки, осигурява безопасно и ефективно измиване на бебешките шишета, съдове и прибори за хранене.С формула за умерено разпен..

5.50лв.

Friendly Organic Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове 300м

Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове с растителни съставки -  осигурява безопасно и ефективно измиване, без остатъчна миризма или вкус, ко..

9.90лв.