Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Дундьо CLUB

Станете наш лоялен клиент, присъединете се към Дундьо клуб и акумулирайте до 10% от своя покупка.Небходимо е да направите оборот от 500лв. онлайн или в нашите магазини. След което ние Ви издаваме карта с, която пазарувате на преференциални цени !

Побързайте, не изпускайте шанса да бъдете един от всички.

Внимание: не е необходимо да пазарувате за 500лв. еднократно, събирайте своите касови бележки, покажете ни ги след като достигнете необходимия оборот, част от който ще получите обратно по своята карта. Успех ! Клиентите, които кандидатстват за стока на изплащане с 0% за период от 6 мес. Получават клубна карта без да бъде заредена от стоката, която се взима на изплащане, а само със стоката, която се плаща кеш или с банкови карти (дебитна или кредитна). Клубните карти НЕ могат да се ползват при покупка на стоки в промоция и памперси !

Варианти при използване на карта Dundio Club: (за доставка извън София-град)

1. Закупуване на стоката от магазина или on-line, при условие, че ще се изпраща в провинцията (извън София-град), бонуса от нея е 7% и доставката е безплатна!

2. Закупуване на стока от магазина или on-line, при условие, че доставката е за сметка на клиентите, по цени на куриерските услуги бонуса е 10%.