Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Дундьо CLUB


Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие !

Заповядайте в програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ   надетски магазин Дундьо и се възползвайтеот атрактивни отстъпки на база натрупан оборот и специални предложения.

·        Какво представлява програмата залоялност?

o    Просто еВИЕпазарувате редовно и карате нашите колеги да се чувстват удовлетворениот работата си, а НИЕВи подаряваме. Точно така, правилно прочетохте, ПОДАРЯВАМЕ ВИ. 10% отвашата покупка са 10 % подарък от нас. Вие пазарувате за 100 лв., ние Ви подаряваме 10 лв. за пазаруване. Просто нали?

·        Какво еDundio Club Card  и как да я получа?

    • Dundio Club Card  е нашият начин да Ви благодарим, че сте предпочели да споделите най-вълнуващия период във вашия живот именно с нас. За всеки 10 лв. изразходвани за покупката на стоки, Вие получавате 1 бонус – точка равна на 1 лв. във вашата Dundio Club Card . Получените бонус - точки могат да бъдат разменяни за различни продукти в нашия шоурум или електронен магазин Dundio Club Card може да бъде издадена на всеки, който е пазарувал за минимум 500 лв. от нашите магазини. Дали ще направите една покупка на тази стойност или ще събирате всеки път касовите си бележки от по-дребните пазарувания, докато достигнете този минимум - за нас няма значение. Изборът го правите Вие, а подаръкът  е от нас.
  • VIP привилегии още от първата покупка
    • Dundio VIP Card се издава на всеки клиент, който направи еднократна покупка (или е събрал касови бележки ) на минимална стойност 900 лв. От 901-я похарчен при нас лев Вие вече сте в клуба на виповете и получавате 11 % отстъпка от цената на всеки продукт в продължение на цели две години.
  • Двойно щастие = двойни отстъпки
    • При близнаците всичко е по две – двойно щастие, двойна любов, двойно по-малко време, но и двойна отговорност. Затова ще е добре поне бюджета Ви да не е двоен,нали? Всички клиенти, които очакват това двойно чудо още от първата покупка могат да разчитат на нашата подкрепа и да разполагат с  безсрочна 11 % отстъпка при пазаруване.
  • Всички видове Dundio Card НЕ важат за стоки на промоционални цени и трайно намалени продукти, както и за стокови кредити с 0% лихва.
  • Dundio Card притежават уникални номерa, чрез които се индетифицират съответните клиенти.

 

Пожелаваме Ви усмихнато и изгодно пазаруване!

Приоритет за нашия екип е индивидуалнотоотношение към всеки клиент. Ако имате въпрос или просто искате да научите повече за даден продукт, не се колебайте - ние Ви очакваме!