Woody

Покажи :
Сортиране по :

Woody - Влакче с релси в дървена кутия

Ако вашето дете обича релсовите превозни средства, но все още няма свое собствено влакче, комплект в дървена кутия от "Woody" е подходящ за начало. Просто трябв..

399.90лв.

Woody - Готварски комплект - Малкият готвач

Готвенето е едно от любимите занимания на всяко дете. Зарадвайте вашето с комплекта за готвене "Малкият готвач". Той е съставен от престилка, готварска шапка, р..

23.90лв.

Woody - Гривна и колие с дървени мъниста - Морско дъно

Ако търсите оригинално и красиво бижу, с което да бъдете уникални всеки ден? Предлагаме този пъстър комплект от колие и гривна, направена от дървени мъниста. Те..

9.90лв.

Woody - Гривна и колие с дървени мъниста - сърчица

Ако търсите оригинално и красиво бижу, с което да бъдете уникални всеки ден? Предлагаме този пъстър комплект от колие и гривна, направена от дървени мъниста. Те..

9.90лв.

Woody - Гривна с дървени мъниста - пчеличка

Ако търсите оригинално и красиво бижу, с което да бъдете уникални всеки ден? Предлагаме ви тази пъстра гривна, направена от дървени мъниста. Те са внимателно на..

2.20лв.

Woody - Да се научим да смятаме-Умножение и деление

Да се научим да смятаме "Умножение и деление"Трудни за едни и скучни за други. Дали задачите по математика може да се превърнат в игри? Звучи, невероятно, нали?..

16.00лв.

Woody - Декоративна играчка - Бронтозавър

Гъвкав и танцуващ Бронтозавър, направен от отделени дървени елементи, свързани с ластик и прикрепени към дървена основа. Когато натиснете бутона от долната стра..

6.90лв.

Woody - Декоративна играчка - Птеродактил

Птеродактила има четири крака, смешна глава и криле, като всички части са свързани помежду си с ластик. Така чрез натискане на дървената основа от долната стран..

6.00лв.

Woody - Декоративна играчка - Трицератопс

Симпатично динозавърче което се движи и танцува. Отделните му части са свързани с ластик и прикрепени към дървена платформа, така чрез натискането на платформат..

6.90лв.

Woody - Детска двустранна дъска за писане

Характеристики:Черен плот за писане с тебешир и бял плот за писане с маркер;Размери на дъската с рамката: 38 х 65.6 см;Размери на площа за писане: 40 х 35 см;Ра..

42.90лв.

Woody - Детска дървена игра - Мини пъзел

Пъзелчетата пристигат в елегантна дървена кутийка, като в нея малчуганите ще намерят 4 картинки за подреждане. Всяко пъзелче се състои от 4 елемента, които ще р..

9.50лв.

Woody - Детска дървена игра - Низанка с рингове на магнити

Тази красива дървена низанка спомага развиването на координацията и фината моторика при малките деца, а също ги забавлява с часове. Тя е съставена от дървена ст..

36.00лв.

Woody - Детска дървена игра - Риболов магнитен

С този магнитен риболов можете да пренесете забавното занимание у дома и да се забавлявате, докато се опитвате да уловите 13-те разноцветни рибки, които "живеят..

23.60лв.

Woody - Детска дървена играчка - Веселото влакче

„Пуф-паф, пуф-паф, идва веселият влак...“Малкото локомотивче и веселите животинки в лабиринта очакват детските ръчички, които да ги преведат през спиралата. Вър..

34.00лв.

Woody - Детска дървена играчка - Гараж с аксесоари

Забавлявайте детето си с дървения гараж на Woody на 3 етажа! Колите могат да се изкачват със специалния асансьор, а различните знаци и бариери създават усещанет..

119.00лв.

Woody - Детска дървена играчка - Конструктор цветен

С детския констурктор от Woody Вашето дете ще може да създаде всякакви фигурки! Изградете цели градове, създавайте малки и големи къщи, издигнете небостъргач, и..

26.90лв.

Woody - Детска дървена играчка - Кран с товарен влак

Детска дървена играчка "Дървен кран с товарен влак".С помощта на магнити, кранът товари и разтоварва влака. Вагоните също са свързани с магнит помежду си. Товар..

34.90лв.

Woody - Детска дървена играчка - Кубчета с картинки

Помогнете на детето си да научи животните и да развие въображението си с шарените кубчета на Woody! В комплекта са включени 10 кубчета с изображения на животни,..

58.90лв.

Woody - Детска дървена играчка - Мини лабиринт

Забавен детски мини лабиринт, развива фината моторика и прецизират движенията си, само докато се забавляват...

13.50лв.

Woody - Детска дървена играчка - Мини лабиринт Куче

Забавна детска низанка която подобрява фините движения на малчуганите,учи ги да разпознават цветовете и развива интелекта...

13.50лв.

Woody - Детска дървена кухня с аксесоари - Силвия

Представяме ви Детска кухня –  полезна и реалистична играчка, която ще зарадва всяка малка домакиня, защото ще прилича на мама, а току виж започне и наисти..

157.90лв.

Woody - Детска дървена кухня с аксесоари - Тренди

Играчки от серията "Тренди" Поощрява ролевите игри; децата развиват социални умения като имитират възрастните и си измислят свои собствени роли.Кухнята раз..

196.90лв.

Woody - Детска дървена къща за кукли - Вероника

Двуетажна дървена къща за кукли с отварящи се врати и прозорци.Къщата се продава без обзавеждането и куклите. Производител: Woody, Czech RepublicИграчки с ..

247.90лв.

Woody - Детска дървена къща за кукли с аксесоари

Дървена детска къща от "Woody" за вашата малка принцеса - напълно обзаведена и дори заселена! Дървената детска къща ще занимава малчуганите с часове. Тя досущ п..

121.90лв.

Woody - Детска дървена къща за кукли с обзавеждане - Тренди

Играчки от серията "Тренди" Къщичката пристига изцяло обзаведена, а 3 кукли ще бъдат нейните новодомци. Холът на първия етаж си има диван, масичка и фотьой..

125.90лв.

Woody - Детска дървена къща-куфарче - Тренди

Играчки от серията "Тренди" С прозорчета, покрив и розова врата, тази дървена къща за кукли на "WOODY" бързо ще зарадва малката принцеса. Детето може да на..

103.00лв.

Woody - Детски дървен конструктор в кутия - 130 части

Дървените инструменти стимулира активността и движенията на децата. Комплекта съдържа 130 дървени елемента, които ще помогнат на детето ви да опознае светът на ..

62.90лв.

Woody - Детски дървен конструктор с пастелни цветове - Тренди

Играчки от серията "Тренди" Постройте къща или блок или кола - можете да направите всичко с супер големите блокове от Woody.Детският конструктор се състои ..

47.80лв.

Woody - Детски дървен магнит с клипс - Коли

Дървена щипчица с магнитче в ярки цветове. Служи за декорация и за за закачване на различни бележки, снимки или картички...

2.90лв.

Woody - Детски дървен магнит с клипс - Лъвче

Сладко лъвче, което се прикрепя здраво към всяка желязна повърхност. Служи за украса и поставяне на бележки, снимки или картички...

2.90лв.

Woody - Детски дървен магнит с клипс - Слон

Симпатично слонче в ярки цветове служи за закачване на различни бележки, снимки или картички. Отзад има здраво закрепен магнит с диаметър 1.4 см...

2.90лв.

Woody - Детски дървен магнит с клипс - Цвете

Красива, цветна дървена щипка - Цвете, служеща за декорация и закачване на различни бележки, снимки или картички. На гърба има магнит, който държи здраво щипчиц..

2.90лв.

Woody - Детски дървен пъзел - Глави на животни

Ако вашето дете вече е навършило 2 годинки, можете спокойно да му подарите този забавен дървен пъзел и да го запознаете с животните. Той се състои от 18 части и..

9.90лв.

Woody - Детско дървено влакче - Осмица

Ако вашето дете обича релсовите превозни средства, но все още няма свое собствено влакче, комплектът от "WOODY" е подходящ за начало. Просто трябва да съедините..

88.90лв.

Woody - Детско дървено влакче с релси - Макси

В комплекта ще откриете 120 части, някои от тях с магнит, от които детето ще сглоби влакчето, железопътната линия, моста и железопътния прелез.Комплектът съдърж..

168.90лв.

Woody - Детско дървено влакче с релси - Цирк

Две любими забавления - магията на цирка и това да имаш собствено влакче - са съчетани в невероятният детски комплект "Цирк". Той е произведен от WOODY с високо..

153.80лв.

Woody - Дидактически влак - Веселото влакче

Дидактическо влакче съставено от две вагончета и локомотив, които могат да се разглобяват. Във вагоните си влакчето носи различни геометрични фигурки. Дърпайки ..

47.90лв.

Woody - Дидактическо шарено влакче - малко

Забавлявай се с цветното дидактическо влакче, чийто вагони могат да се сглобяват и разглобяват. Влакчето развива въображението и фината моторика на децата, дока..

30.90лв.

Woody - Докторско куфарче с аксесоари

Детски комплект за оказване на медицинска помощ. Той съдържа всичко необходимо за да бъде спасен живота, на любимата плюшена играчка. Всички части на играчката ..

32.90лв.

Woody - Дървен влак с релси и ЖП мост

КЛАСИЧЕСКО ВЛАКЧЕ е прекрасна играчка за всяко дете.Зарадвайте вашето дете с дървеното детско влакче, то ще се забавлява и в същото време ще развива въображение..

131.80лв.