Lanaform

Покажи :
Сортиране по :

Lanaform Уредът за електростимулация “Slim Fit”

Уредът за електростимулация “Slim Fit” от Lanaform тонизира мускулите, оформя фигурата си, но също така ви релаксира след всички видове физи..

96.00лв.

Lanaform HAIR TRIMMER

 Подходяща за мъжи и за жени. Обединявяа функциите на самобръсначка и машинка за подстригване и позволява да оформите брадата и бакенбардите, да почистите ..

45.00лв.

Lanaform HANDY CLIPPER електрическa машинка за подстригване

Handy Clipper e електрическa машинка за подстригване, която се въртина 360 °, за да ви помогне да достигнте до всички области на главата, за по удобно подстригв..

96.00лв.

Lanaform Бебефон с камера до 100м .

 Бебефон с камера до 100м .Инфрачервена камера. Приемник. Слушалки Описание:Безжичната камера с инфрачервена светлина „Baby Camera” отLanafo..

522.00лв.

Lanaform електрическо затоплящо одеало „Heating Blanket S1„

Благодарение на електрическото затоплящо одеало „Heating Blanket S1„ от Lanaform , леглото ви е топло и удобно, а вие чувствате комфорт и ую..

96.00лв.

Lanaform иновативен клин за отслабване Cosmetex Legging 3/4

Само с предварителна заявка!"Cosmetex Legging 3/4" е иновативен клин за отслабване с микрокапсули ибиокристали.Идеален за намаляване на теглото,&..

48.00лв.

Lanaform масажираща възглавница

Турбо мас е практична масажираща възглавница, чийто компактен дизайн позволява да бъде  използвана у дома и в колата. Малкият и размер я прави удобна за ма..

129.00лв.

Lanaform Самобръсначка за пътуване

 Самобръсначка за пътуванеOборудванa с мощен двигател и широка удобна главата, което й придава невероятна маневреност и изключителна точност. В комплекта с..

67.00лв.

Lanaform Apy плюшена детска играчка с мелодии

Апи – детска лампа във формата на играчка, която издава нежни приспивни мелодии и свети в различни цветове. Описание: Комбинирайки светлини, мелодии и извуци, и..

69.00лв.

Lanaform AROMA DECOR Лампа за арома и свето терапия

Лампа за арома и свето терапия, която същевремено овлажнява въздуха в помещението. Описание:"Aroma Decor" безшумно произвежда..

90.00лв.

Lanaform AROMA GLOBE Лампа за арома и свето терапия

Лампа за арома и свето терапия, която същевремено овлажнява въздуха в помещението.Описание:"Aroma Globe" безшумно произвежда студе..

105.00лв.

Lanaform Baby Nose Vacuum електрически аспиратор за нос

„Baby Nose Vacuum” е назален аспиратор от Lanaform, който ще ви помогне да почистите лесно и безболезнено носа на вашето бебе от секрети. „Baby Nose Vacuum” е м..

102.00лв.

Lanaform Baby Scale везна за измерване на бебе

Цифрова везна с измерване през 5 грама Следи теглото преди и след хранене. За тегло на деца и бебета до 18кг.  Лесна за използване и точна в измерването, е..

170.00лв.

Lanaform BEAUTY ASPECT Мултифункционален уред за лице и тяло

Мултифункционален уред за лице и тялоСрещу целулит. Възстановявакожата на лицето и тялотоОписание:"Beauty aspect" е специално предназначен за борба с целул..

614.00лв.

Lanaform Beauty Shape Alto" е оформящо бельо

"Beauty Shape Alto" е оформящо бельо, което придава фигурата ви по-стегнат и добре оформен вид в областта на стомаха, седалището ибедра..

30.00лв.

Lanaform Boreas овлажнител за въздух

Овлажнител за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух. Повишава нивото на влажността на въздуха. Опис..

138.00лв.

Lanaform Charly овлажнител за въздух

Овлажнител за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух. Повишава нивото на влажността на въздуха. Спец..

168.00лв.

Lanaform DOLCE

“Dolce” от Lanaform Осугирява грижа за краката, като прави кожата на краката естествено мека. Идеален за повредена, суха и напуката кожа, този ек..

126.00лв.

Lanaform Filoo термометър биберон

Термометърът – биберон “Filo” от Lanaform е специално създаден за да измерва температурата на вашето бебе. Той ви позволява да измерите температурата точно и ле..

27.00лв.

Lanaform Hello Kitty овлажнител за въздух

Овлажнител и йонизатор за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух.Повишава нивото на влажността на въ..

174.00лв.

Lanaform NAILS CARE

Предоставяйки неповторима грижа за ръцете и краката,  Nails Care от Lanaform ще направи ноктите на ръцете и краката изглеждат страхотно и ще премахне мъртв..

90.00лв.

Lanaform Notus овлажнител за въздух със студена и топла пара

Овлажнителя с топла и студена пара "Notus" от Lanaform беше специално създаден за да възстановява здравословните нива на влажност в дома ви, като така се грижи ..

297.00лв.

Lanaform OXYPATCH+GEL

Тайната на Oxypatch се крие в уникалната комбинация от пластир и гел за отслабване,  който действа директно върху желаните области като: ПРЕМАХВА ЦЕЛУ..

96.00лв.

Lanaform PERFECT NAIL

„Perfect Nail” от Lanaform има всички необходими аксесоари от които се нуждаете за да оформите, изпилите и придадете мекота на своя маникюр и педикюр,..

109.00лв.

Lanaform PRETTY NAILS

 Сушилнята за нокти “Pretty Nails” изсушава лака на ноктите на ръцете и краката с качеството на козметичен салон. Вашите ръце..

174.00лв.

Lanaform SATIN

Осигурява истинска грижа за вашите крака като изглажда кожата, премахва мъртвите клетки и Идеален за крака с увредена, суха и груба кожа, този ексфолиращ устрой..

45.00лв.

Lanaform Super comfort - ортопедична възглавница

Super comfort - ортопедични възглавници придават перфектен комфорт и подкрепа за по-добър и по-качествен сън. Ортопедичната въглавница на Lanaform има вдлъбнат ..

85.00лв.

Lanaform Thermometer 4 in 1

Благодарение на този термометър лесно ще можете да измерите температурата на вашето дете върху челото или в ухото. Да проверите колко градуса е бутилката с мляк..

81.00лв.

Lanaform Trainy овлажнител за въздух

Овлажнител и йонизатор за въздух със студена пара, който ви помага да избегнете проблемите свързани с прекалено сухия въздух.Повишава нивото на влажността на въ..

153.00лв.

Lanaform Vapolux New овлажнител за въздух

“New Vapolux” е овлажнител за въздух със студена пара, произведен от фирма Lanaform, който е специално разработен с цел да възстанови здравословното ниво на вла..

228.00лв.

Lanaform Ароматизатора с етерични масла “Bali”

Ароматизатора с етерични масла “Bali” от Lanaform е уред, който ви помага да се чувствате добре.  Много тихо, той не само произвежда ст..

72.00лв.

Lanaform Ароматизаторът с етерични масла “Noumea”

Ароматизаторът с етерични масла “Noumea” от Lanaform съчетава в себе си оригиналност, красота и качество. Много тихо, той не само произвежда..

117.00лв.

Lanaform вибро масажор TRIMAX

Рефлексотерапия  на краката е традиционен китайски метод за намаляване на напрежението. Системата "Trimax" е създадена в този дух. Вибриращият масаж облекч..

240.00лв.

Lanaform Вибро масажор за „шиатцу” масаж

Вибро масажор за „шиатцу” масажОписание:The „Finger Mass”е иновативен масажор за „шиатцу” масаж. Четирите изкуствени пръста са създадени так..

113.00лв.

Lanaform Водна възглавница "Aqua Pillow"

Водната възглавница "Aqua Pillow" от LANAFORM приема формата на вашата глава и врат и така ви дава оптимален комфорт, неободим за здрав и ре..

102.00лв.

Lanaform Възглавницата за врат "Comfort Plus"

Възглавницата за врат "Comfort Plus" се адаптира към фомата на вашата глава и врат за да ви осигури удобство у дома, в колата или самолета.&..

54.00лв.

Lanaform Двойно електрическо одеало

Двойно електрическо одеало, което ще ви стопли, когато ви е студено, в дъждовен или зимен ден.Описание:Електрическото одеало е икономично и се затопля бързо.Пух..

165.00лв.

Lanaform дифузер на етерични масла

 “Java”e перфектният баланс между качествени материали като керамиката и чувството за комфорт, създадено от изпаряването на етерично масло.  Идеа..

126.00лв.

Lanaform Дифузер на етерични масла “Moa”

“Moa” e дифузер на етерични масла със студена пара. Със своето стъклено покритие и светлини със сменящ се цвят, уредат допринася за здравословната и приятн..

120.00лв.

Lanaform дифузера на етерични масла “Mili”

Със своите три различни пръстена, дифузера на етерични масла  “Mili”е придобивка за интериора на всеки дом и може да бъде персонализиран според вашите пред..

126.00лв.