Thinkle Stars

Покажи :
Сортиране по :

Thinkle Stars Дървен пъзел Принцесата Жаба

Дървен забавен пъзел, в който децата трябва да подредят частите от тялото на жабата. Ярките цветове и интересни фигури бързо ще привлекат вниманието на детето. ..

8.99лв.

Thinkle Stars Дървен пъзел Бухалче

Забавен пъзел, в който децата трябва да подредят частите от тялото на бухалчето. Елементите от пъзела са удобни за хващане от децата. Ярките цветове и интересни..

8.99лв.

Thinkle Stars Дървен пъзел Пеперуда

Забавен пъзел, в който децата трябва да подредят частите от тялото на бухалчето. Елементите от пъзела са удобни за хващане от децата. Ярките цветове и интересни..

8.99лв.

Thinkle Stars Дървена Гъсеница пъзел за цветовете и формите

Усмихната гъсеница ще забавлява детето, което поставя фигурките на правилните места, изучавайки цвета и формата им. По време на игра детето развива мисленето, н..

19.99лв.

Thinkle Stars Dj Danny

Thinkle Stars Dj Danny е една невероятно забавна и музикална играчка, която ще развива слуха, усещането за ритъм и такт. Миксерът е досущ като на исти..

25.99лв.

Thinkle Stars iPEN Забавление с думи и изречения

Thinkle Stars iPEN Забавление с думи и изречения е забавен и интересен начин за упражняване и научаване на азбуката. Играта съдържа една умна писалка ..

29.99лв.

Thinkle Stars iPEN Забавна математика

Thinkle Stars iPEN Забавна математика ще въведе детето в този необятен свят на числата. Математиката ще бъде забавна и интересна с четирите интерактивни иг..

29.99лв.

Thinkle Stars iPEN Разказвач на приказки

Thinkle Stars iPEN Разказвач на приказки е нов и интересен начин да поднесете любимата приказка на детето си. Технологията е сканиране - маркирате полето в..

34.99лв.

Thinkle Stars IQ Игра с въпроси "Свят, човек и природа"

Thinkle Stars IQ Игра с въпроси "Свят, човек и природа" е изключително интересна и полезна. Играта се припокрива с материалът от "Човек и общество" за 1, 2..

29.99лв.

Thinkle Stars Бръмбар пъзел

Thinkle Stars Бръмбар пъзел е симпатична играчка във формата на бръмбар за най-малките!Удобна е за захващане, а трите пъзела ще бъдат предизвикателство за ..

19.90лв.

Thinkle Stars Дървен пъзел за цветовете и формите

Забавна игра, с която детето ще научи основните форми и цветове. Ярките цветове и интересни фигури бързо ще привлекат вниманието на детето. С повдигане на форма..

14.99лв.

Thinkle Stars Дървен пъзел форми, цветове, дизайни и животни

Забавен дървен пъзел, с който детето ще свързва различните животни и предмети с техните цветове. Ярките цветове и интересни фигури бързо ще привлекат вниманието..

14.99лв.

Thinkle Stars Дървена игра за ВРЕМЕТО

   Веселите животни на дървото ще покажат на детето – Времето. Докато играе и се забавлява, детето ще опознае сезоните, дните от седмицата, месеците, ..

19.99лв.

Thinkle Stars Дървена играчка за нанизване - Цветове, Форми и Числа

Нанизвайки фигурките с различен цвят и форма на означените места, детето не само ще се забавлява, но и ще опознае цветовете, формите, числата и броенето. По вре..

19.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТЕН МОРСКИ ШАХ - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 6 години+.В опаковката са включени две игри; 10 магнита за игра морски шах; 22 магнита за игра 4 по ред; Брой иг..

9.99лв.

Thinkle Stars Магнитна Бесеница

Магнитна Игра на думиМагнитните игри за път са компактни, леки и удобни. Те ангажират вниманието на детето и са страхотна форма на забавление.Съдържание:50 цвет..

9.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТНА БЕСЕНИЦА НА БЪЛГАРСКИ - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 6 години+.Съдържа: 126 магнитни букви 11 магнитни елементи от зебрата; Брой играчи: 2+Цел на играта: Да познаеш думата, пр..

9.99лв.

Thinkle Stars Магнитна Игра на думи

Магнитна Игра на думиМагнитните игри за път са компактни, леки и удобни. Те ангажират вниманието на детето и са страхотна форма на забавление.Съдържание:50 цвет..

9.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТНА ИГРА НА ДУМИ НА БЪЛГАРСКИ - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 6 години+.Съдържание:  50 цветни магнита ( 10 броя х 5 цвят);  2 игрални полена и колело с категории;  Брой игра..

9.99лв.

Thinkle Stars Магнитна Морска битка

Магнитна Морска биткаМагнитните игри за път са компактни, леки и удобни. Те ангажират вниманието на детето и са страхотна форма на забавление.Съдържание:5+5 маг..

9.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТНА МОРСКА БИТКА - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 5 години+.Съдържание:  5+5 магнитни кораби и подводници; 133 магнитни бомби; Брой играчи: 2; Цел на играта:..

9.99лв.

Thinkle Stars Магнитна Табла

Магнитна ТаблаМагнитните игри за път са компактни, леки и удобни. Те ангажират вниманието на детето и са страхотна форма на забавление.Съдържание:30 магнитни ел..

9.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТНА ТАБЛА - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 4 години+.Съдържание: 30 магнитни елемента и 2 зарчета; Брой играчи: 2; Цел на играта: Да бъдеш пърият, преместил пуо..

9.99лв.

Thinkle Stars Магнитно "Не се сърди човече"

Магнитно "Не се сърди човече" Магнитните игри за път са компактни, леки и удобни. Те ангажират вниманието на детето и са страхотна форма на забавление.Съдъ..

9.99лв.

Thinkle Stars МАГНИТНО "НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ" НА БЪЛГАРСКИ - THE PURPLE COW

Подходящо за деца на възраст над 4 години+.16 магнитни пионки ( по 4 от цвят);  1 зарче; Брой играчи: 2 -4 Цел на играта: Да бъдеш първият играч,..

9.99лв.

Thinkle Stars Моят първи таблет

Thinkle Stars Моят първи таблет е по-забавен и интересен от този на мама и тати. С него детето ще се запознава със заобикалящия го свят, докато игра. ..

34.99лв.

Thinkle Stars Музикална група "Първото зъбче"

Thinkle Stars Музикална група "Първото зъбче" е забавна музикална играчка за малките малчугани. Тя предизвиква децата да създават сами звуците, да организи..

29.99лв.

Thinkle Stars Образователен таблет

Thinkle Stars Образователен таблет е интересен и забавен. Темите, които обхваща са знания от предучилищната група - часовника, членове на семейството, мате..

29.99лв.

Thinkle Stars Образователна къщичка

Thinkle Stars Образователна къщичка е подготвила знания за най-любопитните и знаещи дечица.Интерактивната игра е подготвила 16 урока - основни знания от за..

14.90лв.

Thinkle Stars Роки китарата

Thinkle Stars Роки китарата е забавна музикална играчка за малките малчугани. С различни звуци привличащи вниманието и предизвикващи усмивки.Играчката ще д..

19.90лв.

Thinkle Stars Умна писалка "Основни знания"

Thinkle Stars Умна писалка "Основни знания" е интересна и забавна интерактивна игра, която ще обогатява знанията на малчуганите в предучилищна възраст.Комп..

24.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка "Преди училище"

Thinkle Stars Умна писалка "Преди училище" е интересна и забавна интерактивна игра, която ще обогатява знанията на малчуганите в предучилищна възраст.Компл..

24.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Жълта

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Жълта е страхотен начин чрез играта детето Ви да се обогати и да тренира мозъка си. В този комплект са включени 15 двустр..

19.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Зелена

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Зелена е страхотен начин чрез играта детето Ви да се обогати и да тренира мозъка си. В този комплект са включени 15 двуст..

19.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Лилава

Thinkle Stars Умна писалка Mini - Лилава е страхотен начин чрез играта детето Ви да се обогати и да тренира мозъка си. Ако детето Ви харесва логически..

22.90лв.

Thinkle Stars Умна писалка Бобър

Thinkle Stars Умна писалка Бобър ще разведе детето Ви из чудния свят на животните - къде живеят, с какво се хранят и много други любопитни въпроси, защото ..

22.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка Мечо

Thinkle Stars Умна писалка Мечо е страхотен начин чрез играта детето да тренира мозъка си и да научава нещо ново всеки път. Комплектът Мечо включва 30 карт..

27.99лв.

Thinkle Stars Умна писалка Тигър

Thinkle Stars Умна писалка Тигър е интересна и забавна интерактивна игра, която развивава логическото мислене, помага за затвърдяване на знания и гимнастик..

27.99лв.

Thinkle Stars™ 1-2-3 Калинки

Музикална играчка за малките откриватели.Трите калинки – майка, татко и мъниче могат да се закачат една за друга. Или да се поставят една върху друга.Забавна иг..

29.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Айфеловата кула

3D пъзел Айфеловата кула от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене35 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.