MBG TOYS

Покажи :
Сортиране по :

MBG TOYS Мишки и Kотки

За играта:Мишки и Котки – покатери се, плъзни се и стигни до сиренето!4 котки се натъкват на подземна канализация. Наоколо гъмжи от мишки, които се щурат из тръ..

12.90лв.

MBG TOYS Палавата котка

За играта:Палавата котка – разкрий ме със смях!Палавата котка не оставя непреровен боклук. Тя играе с всичко. Бъдете внимателни, когато изхвърляте отпадъците си..

12.90лв.

MBG TOYS Скривалището на Палавата котка

За играта:Скривалището на палавата котка – игра за млади откриватели!Пак ли си започнало с номерата си, Палаво Коте? Изглежда, че този път здраво си загазило… С..

12.90лв.

MBG TOYS Дръж и Беж

За играта:Дръж и Беж – Семейна игра за зрително възприятие!Зарът ще бъде ваш съюзник в улавянето на палавата котка и приятелите й. Успехът зависи единствено от ..

12.90лв.

MBG TOYS Изхвърли боклука

За играта:Изхвърли Боклука – Стратегическа игра как да опазим чиста околната среда!Кой пак не си е изхвърлил боклука? Разровете изхвърленото, за да намерите отп..

12.90лв.

MBG TOYS Истина или Лъжа

За играта:Истина или лъжа – разкрий уловката ми!Творческа игра, която изграждате вие самите. Пъстроцветни карти, подбуждащи фантазията. Разкажете две убедителни..

12.90лв.

MBG TOYS КОТЕгория

За играта:КОТЕгория – налудничева котегоризирана игра!Палавата Котка скача навсякъде в опита си да внесе ред. Каква бъркотия… Помогнете й, като откриете две кар..

12.90лв.

MBG TOYS Котка в торба

За играта:Котка в торба – Изненадващо тайно състезание!Четири палави котки са се впуснали в луда надпревара. Без каквото и да е предупреждение, само с малки отн..

12.90лв.

MBG TOYS Котка, Мишка, Сирене, Гонитба

За играта:Котка, Мишка, Сирене, Гонитба…. Надникни или премести, стратегическа игра!Палавата котка няма намерение да остави на мира Господин Мишок, който е тръг..

12.90лв.

MBG TOYS Мац Дръж

За играта:Мац Дръж – Търси! Намери! Грабни!Палавата Котка обича обича да се спотайва и да всява смут, като разхвърля едни и същи вещи из различни карти. Човек н..

12.90лв.

MBG TOYS Не се сърди човече – Змии и стълби

Не се сърди човечеЦел на играта:Четирите фигури трябва да достигнат до крайната цел.Как се играе?..

19.90лв.

MBG TOYS Пингвин

Цел на играта:Трябва да поставите всички ваши пингвини на пирамидата.Как се играе?„Пингвин“ е бърза,забавна и лесна игра,която може да ти отнеме само 10 минути ..

24.90лв.