Splash Toys

Покажи :
Сортиране по :

Splash Toys Cyber Strike - Slime Control Gun X-Stream 239

Cyber Strike - Slime Control Gun X-Stream 239 Splash ToysАвтомат със слузВие сте Рицаря на Галактика 2.1. Вашата мисия е да спасите нейните обитатели от нашеств..

29.90лв.

Splash Toys CYBER STRIKE BLASTER X-STREAM 349

CYBER STRIKE BLASTER X-STREAM 349 Splash ToysАвтомат със слузЗаредете слуз в резервоара на автомата. Сложете си маската. Насочете го, прицелете се с помощта на ..

39.90лв.

Splash Toys Frutti Frutti - Детска игра Шейкър с плодове

Frutti Frutti - Детска игра Шейкър с плодове Splash ToysМммм, че вкусно смути!Поставете купа карти с лице надолу и изтеглете 3 произволни. Раздайте на всеки от ..

35.00лв.

Splash Toys Magicalin Мече за приспиване

Magicalin Мече за приспиване Splash ToysИдеалния приятел за заспиване - Magicalin е малко мече, което светва, щом натиснете някоя част от тялото му. То е сладко..

39.99лв.

Splash Toys Игра Лов на Гълъби 3бр.

Игра Лов на Гълъби 3бр. Splash ToysТази забавна игра дава възможност на децата да се почувстват като истински ловци.След като частите на играта се сглобят и се ..

49.90лв.

Splash Toys Игра Лов на Гълъби 6бр.

Игра Лов на Гълъби 6бр. Splash ToysТази забавна игра дава възможност на децата да се почувстват като истински ловци.След като частите на играта се сглобят и се ..

69.90лв.

Splash Toys Игра Лудия Тостер

Игра Лудия Тостер Splash ToysОт тостера се разхвърчават филийки и всеки от играчите се опитва да хване колкото и каквито може само с тигана си, без ръце.  ..

39.90лв.

Splash Toys Игра Плюещата Лама

Игра Плюещата Лама Splash ToysТази Лама обича да се перчи и носи всякакви разноцветни шапки. Направете я щастлива и я закичете с шапка. Но внимавайте – ако уцел..

39.90лв.

Splash Toys Игра Стрелба по зомбита

Игра Стрелба по зомбита Splash ToysПоставете  прожектора върху маса в средата на стаята. Угасете лампите или дръпнете завесите, така че в стаята да стане т..

39.90лв.

Splash Toys Игра Стрелец с лък

Игра Стрелец с лък Splash ToysВземете вашият лък със стрели и ще можете да стреляте на повече от 10м. Зареждането става лесно – за по-малко от 2 секунди! Като и..

49.90лв.

Splash Toys Игра Шантавите Патета

Игра Шантавите Патета Splash ToysЗабавна игра в която децата трябва да целят движещи се мишени - 3 патета.Патетата обичат да играят на криеница и трябва да изде..

39.90лв.

Splash Toys Резервни контейнери със слуз

Резервни контейнери със слуз Splash ToysАко след битките се окажете без слуз, а искате да се заредите с още – не се тревожете! В тези кутийки има още, за да под..

10.90лв.