Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Детски велосипед за баланс PUKY LR 1L Син Футбол

Все още без оценка Напишете коментар
205.90лв.
Код на продукта:
4001
SKU: 4001
Производител:
Puky
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детски Велосипед за Баланс PUKY LR 1L – Пътят към Самостоятелното Движение на Колела
 
Детският велосипед за баланс PUKY LR 1L е специално създаден за малки авантюристи на възраст от 2.5 до 5 години и с височина между 90 и 105 см. Със своите надуваеми гуми и регулируеми седалка и кормило, този модел предлага идеалният старт за децата, които се подготвят за каране на традиционен велосипед.
 
Основни Характеристики:
*Ергономична Седалка и Нисък Профил на Рамката: Улеснява качването и слизането, докато ергономичната седалка е съобразена с движенията на детето по време на каране.
*Регулируемост: Седалката може да се регулира с 7 см, а кормилото с 5 см, позволявайки точна адаптация към ръста на детето.
 
Комфорт и Безопасност:
*Сачмени Лагери и Надуваеми Гуми: Гарантират плавно и стабилно придвижване и лекота на маневрирането, благодарение на качествените сачмени лагери и надуваемите 12-инчови гуми.
*Безопасни Ръкохватки и Стъпенка: Ръкохватките на кормилото са оборудвани с предпазни кантове, а добавената стъпенка за стъпване предлага удобство при спиране.
 
Технически Спецификации:
*Тегло: 4.9 кг
*Размери: 58 см дължина × 28 см ширина × 24 см височина
*Минимална Височина на Седалката: 34 см
*Гуми: Надуваеми 47-203 (12 инча)
*Допълнителни Особености: Стойка за подпиране, прахово боядисвана рамка, без остри ръбове за допълнителна безопасност.
 
Защо да Изберете PUKY LR 1L?

PUKY LR 1L е идеалният избор за родители, които искат да подготвят своето дете за карането на велосипеди без помощни колела. С този велосипед, вашето дете ще развие необходимите умения за баланс и координация в безопасна и контролирана среда. Усъвършенстването на тези умения ще улесни прехода към по-големи велосипеди, като същевременно предоставя часове на забавление и физическа активност.

Напишете коментар