Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Galt Toys, Магически пъзел, Дворецът на феите, 50 части

Все още без оценка Напишете коментар
30.90лв.
Код на продукта:
1003847
SKU: 1003847
Производител:
Galt Toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

ОПИСАНИЕ

Ако искате да зарадвате своите малчугани по един съвсем нов, забавен и вълнуващ начин, то магическия пъзел - Дворецът на феите е перфектният избор за вас. Пъзелът, предназначен за деца от 4 – 8 годинки, успява да отключи техните любопитство и нестихваща жажда за научаване на нови и интересни неща.

Пъзелът съдържа 15 магически части.

Потъркайте с пръст върху тях и наблюдавайте как магически се показва изображение. По-късно то изчезва.
Можете да го правите отново и отново.

Играта с този пъзел ще успее да сплоти родителите и децата и да им позволи да прекарат време заедно, в което да се чува детски смях и да се наблюдава вълнение в очичките на малките наследници.

Магическият пъзел е истинско забавление

Защо да купим на децата си магическия пъзел, Замъкът на феите?

Пъзелите, сами по себе си, са перфектен начин за стимулиране логическото мислене у най-малките, както и за подобряване тяхната концентрация. От край време, този вид игри са били предпочитани от родителите и са част от забавленията на децата. Що се отнася до нашето предложение, то смеем да твърдим, че е едно същинско магическо произведение на изкуството.

След подредбата на всичките онези 50 части, децата се превръщат в свидетели на 15 магически изненади. Цялата тази палитра от цветове, фигури и изненади успява да поддържа любопитството у малчуганите и да вълнува тях самите.

Подарете на малките си наследници игра, с която не просто да се забавляват, а такава, подканваща ги да развиват ценни качества в себе си.
Размер на подредения пъзел: 55 x 40 см
Подходящ за деца от 4-8 години.

Напишете коментар