Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Galt Toys, Бебешки сензорни кубчета

Все още без оценка Напишете коментар
44.90лв.
Код на продукта:
1005242
SKU: 1005242
Производител:
Galt Toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

С появата на най-малкия член в семейството, родителите се стремят към това да му осигурят благоприятна среда, свързана пряко с неговото развитие. В опитите си да заобиколим детето единствено от полезни играчки, насърчаващи го към опознаване на света, то обикновено изпадаме в търсене на истински шедьоври.
Това са бебешките сензорни кубчета. Играчката представлява истинско вълнение за малчуганите на възраст над 6 месеца. Бъдете отговорни към малките си съкровища и им позволете да опознават света по един наистина вълнуващ и красив начин.

Бебешкте сензорни кубчета - какво да научим за този вид играчка
Сензорните меки кубчета са перфектното занимание за всяко едно дете, което е на възраст над 6 месеца. 6-те кубчета са с различни текстури. Те позволяват на момченцата и момиченцата да се чувстват безкрайно развълнувани, докато напипват с малките си ръчички формите. За да бъде играта още по-интересна, то към страниците на кубовете има прекачени лепенки, чрез които отделните блокове се съединяват в едно цяло.

Огледалото спомага детето да опознава себе си, докато се забавлява с новата си придобивка. Звънчето му носи чувство на радост и го подтиква към това да се смее непрестанно и очичките му да греят от вълнение. Имате възможността да подреждате кубовете под формата на кула и след това да ги събаряте с един замах. Не забравяйте, че разрушителните процеси са едни от най-любимите за малчуганите.

Пътната чанта за многократна употреба ви позволява да ги носите навсякъде със себе си, така че винаги да се чувствате подготвени за игри и забавления. Бебешките меки сензорни кубчета са страхотен начин за подсилване любопитството у децата и стимулиране развитието на редица умения!

Особено предимство на бебешките сензорни кубчета е, че могат да се перат в пералня, така че вие винаги да гарантирате безопасна и здравословна среда за малчуганите.

Размер на страната на кубчето: 8 см
Размер на опаковката: 180 x 285 x 90 мм
Играчката е подходяща за деца над 6 месеца.
Напишете коментар