Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Galt Toys, Магически пъзел, Пиратски кораб, 50 части

Все още без оценка Напишете коментар
30.90лв.
Код на продукта:
1003850
SKU: 1003850
Производител:
Galt Toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

За любителите на пъзелите имаме поредното предложение, което ще пренесе вашите малчугани в една друга, по-забавна и по-интересна вселена.
Магическият пъзел е едно подходящо предложение за онези деца, които обожават логическото мислене и реденето на пъзели.Какви са предимствата на магическия пъзел "Пиратски кораб"?

Това е едно страхотно забавление за малки и пораснали, което няма да остави никой равнодушен. Със своето ниско ниво на трудност и 50 парчета, този пъзел е подходящ за деца между 4 и 8 години.

И още... пъзелът  разполага с 15 вълшебни части!

Децата ще се насладят на нареждането на вълнуващия пиратски кораб сам по себе си, но след като го наредят те ще могат да изтъркат с пръст черните  части  на пъзела и ще открият редица изненади и неочаквани неща. Скоро те също така магически ще изчезнат, както са се появили.

Тази серия от „вълшебни пъзели“ съчетава забавлението от редене на пъзел с изненади, които малчуганите ви дори не подозират, че ги очакват.

Разгледайте и останалите продукти в нашата категория, но определено няма да сгрешите, ако подарите на вашия малчуган вълшебния пъзел „Пиратски кораб“ за неговия рожден ден или друг вид празник.

Размери на подредения пъзел: 56 x 40 см
Напишете коментар