Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Galt Toys, Бебешки сензорни кубчета

Все още без оценка Напишете коментар
19.90лв.
Код на продукта:
1005290
SKU: 1005290
Производител:
Galt Toys
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Познавате ли вече книжките за рисуване с вода на английската компания Galt Toys?
Ако вече сте купували такава за вашето дете или за подарък знаете, че това е книжка, която всяко дете заслужава да има.
Тя осигурява безкрайно забавление за малчуганите, а за вас малко време за отдих.

Напълнете писалката с вода и "рисувайте" върху белите страници на книжката. Наблюдавайте как картините оживяват пред вас. По-късно те отново изчезват и така отново и отново!

"Потърси и намери" е нова серия от книжките за рисуване по номера, която GALT TOYS предлагат на верните си последователи. Серията стартира с книжката "Кой се крие?", а сега предлага два нови модела: "Хайде на море" и "Какво има в Космоса?".

Книжките от тази серия ни предлагат още една активност. След като вече сте разкрили изображенията с водната писалка, на картинката ви очакват животни и предмети, които трябва да намерите. Това ще изостри вниманието на малчуганите, ще развие тяхната концентрация и наблюдателност, ще ги превърне в истински откриватели.

Рисувай с вода, Потърси и намери, Хайде на море – перфектната игра за подрастващите малчугани!
Играта е предназначена за подрастващите вече момченца и момиченца, които са на възраст над 3  годинки. С помощта на водната писала те биха могли да разкриват изображенията, свързани с морето и водния свят. Цветните снимки ще се появяват и след това ще изчезват. Именно това кара децата да се чувстват попаднали в една различна, магическа вселена, където необикновеното е достъпно за тях.

Книжката е предназначена за многократна употреба и се превръща във верен приятел на детето по време на пътуване. Ако до този момент сте имали някакви колебания как да запълните неговото време и да ангажирате вниманието му, то ние ви предлагаме перфектното средство. Разбира се, откриването на отделните предмети може да се случи и под вниманието на родителите, като по този начин ще споделите радостта, забавлението и възхищението с малките си палавници.

Книжката Рисувай с вода, Потърси и намери, Хайде на море спомага развиване на редица умения у вашите дечица, като креативно и логическо мислене, концентрация, наблюдателност, подсилване тяхното въображение и по –лесно възприемане на новото и непознатото.
Напишете коментар