Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

CAVOE комбинирана количка 2 в 1 Axo, Style METEORITE

Все още без оценка Напишете коментар
1,190.00лв.
Код на продукта:
8925853
SKU: 8925853
Производител:
Cavoe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


Cavoe AXO 2в1 е гаранция за комфорт и безопасност, както и за добър стил. Количката Cavoe AXO 2в1 има отлично поглъщане на случайните удари и вибрации по време на разходка и големи гумени колела, които ще се представят добре на всякакви повърхности. Предимството на детската количка Cavoe AXO 2в1 е нейната компактност и многофункционалност. AXO се сгъва много лесно със седалката с една ръка, без да се налага нейното отстраняване. За количка Cavoe AXO 2в1 можете да закупите универсални адаптери, с които можете да създадете комплект 3в1 - Система за пътуване. Cavoe AXO е изработена от най-висококачествени материи и материали. CAVOE съчетава най-високото качество на изработката с модерен дизайн и стил. Количката се отличава със стилен дизайн и високо качество. Ако искате да ви забележат, това е начина.

CAVOE AXO 2в1

Модерна количка за деца до 22 кг

Cavoe Axo 2в1 е количка, подходяща за деца от раждането до 22 кг. Комплектът включва кош за новороденно - идеален за най-малките деца до около 6-месечна възраст или докато малкото дете започне да седи самостоятелно, и седалка за сле шестия месец, която може да се монтира в двете посоки . Cavoe AXO 2в1 има модерни функции, които ви позволяват да настроите количката според вашите нужди. AXO е оборудвана с големи гумени колела. Уникалният дизайн и високото качество правят количката да се откроява сред тълпата. Висококачествените материи и елементи, покрити с еко кожа, придават стил и класа на количката.

Wózek spacerowy CAVOE AXO - wygodna gondola

CAVOE OSIS количка - лека, лесна за сгъване рамка


Кош за новороденно.

Коша за новороденно, включен в комплекта Cavoe AXO 2в1, е голям и удобен. Вътрешността е покрита с мек материал. Комплектът включва и удобен матрак, който осигурява на детето пълен комфорт и удобство. Вътрешната дължина на коша е 79 см, което го прави голям и просторен. Малкото дете ще може да го използва , докато не започне да седи самостоятелно. Освен товав комплекта е включен дъждобран, дръжка за носене, облицована с екологична кожа, сенник за слънце.


CAVOE AXO количка от високо качество

Регулируема седалка

Cavoe AXO 2в1 във версия със седалка има напълно регулируема седалка с позиция до пълна хоризонтала. Може да се монтира в двете посоки. Количката е интуитивна за използване - сглобяването на седалката и нейното регулиране са много лесни. Детската количка е подходяща за деца до 22 кг. Тапицерията за количка Cavoe AXO е изработена от много добри материи. Висококачествените материали, съчетани с детайли, завършени с екологична кожа, правят количката да изглежда стилна и елегантна. Борда е изработен от екологична кожа.


Сгъва се лесно

Детската количка Cavoe AXO 2в1 се сгъва лесно, без да е необходимо да се отделя седалката, независимо от нейната посока. Сгъването на количката е интуитивно - можете да го направите с едната ръка, докато държите бебето с другата. Сгънатата количка е лесна за носене, защото е компактна, лека и има специална дръжка за носене.

Сигурност

Детската количка Cavoe AXO 2в1 е проектирана по такъв начин, че да гарантира пълната безопасност на детето. Седалката е оборудвана с 5-точкови предпазни колани, пригодени за деца от раждането до 22 кг. Освен това количката има борд, който предпазва детето от изплъзване от количката по време на разходка.

Колела

Cavoe AXO 2в1 има големи гумени колела с универсален протектор, което му осигурява отлично ударопоглъщане и отлично сцепление дори на сняг. Предните колела са самонастройващи се и могат да се заключват за прави шофиране. 

Аксесоари

Детската количка Cavoe AXO 2в1 има редица аксесоари, които правят количката още по-функционална и подходяща за всякакви обстоятелства. Оборудването включва дъждобрани за седалката и коша за новороденно, комарник и голяма кошница за пазаруване (лесен достъп до кошницата благодарение на капака отзад). Върху кошницата има отразяващ елемент, който подобрява видимостта и безопасността през по-тъмните месеци от годината.

Иновативен  чувал

Комплектът с количката включва иновативен спален чувал 3 в 1. Може да се използва по един от 3 начина: като зимен спален чувал, покривало за крачета или като матрак за седалката. Това е възможно благодарение на специалната конструкция на чувала, състоящ се от 3 взаимосвързани части.

Система за пътуване

Детската количка Cavoe AXO 2в1 може да бъде надстроена до версия 3в1. Благодарение на възможността за закупуване на универсални адаптери за автомобилни седалки от група 0+, можете да създадете комплект 3в1 или система за пътуване. Адаптерите се вписват в избрани столчета за кола на известни световни марки и столче за кола CAVOE 0+.


Размери:

Размери със седалка: 95 I 57 I 105

Размери със кош за новороденно 101 I 57 И 114

Ширина на седалката 31

Височина на гърба на седалката 48

Дълбочина на седалката 22

Дължина на подложката за крачеат 20.5

Обща дължина на седалката 85

Вътрешни размери на коша за новороденно 78 I 33 I 20

ЧАНТА 38 I 25 I 18

Сгъната рамка:

със седалка и колела 80 I 57 I 51

без седалка и колела 28 I 64 I 47

Диаметър на колелата  20 / 29.5

Тегло на рамката с колела 7,7 

седалка 3.8

кош за новороденно 5


Тагове:

Напишете коментар