Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Комбинирана количка Riko Side 2-в-1 01 Grey Fox

Все още без оценка Напишете коментар
1,050.00лв.
Код на продукта:
219.563637
SKU: 5907729458024
Производител:
Riko
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Комбинираната количка Riko Side 2-в-1 e удобно и практично превозно средство за разходки в първите години след раждането на детето Ви. 
Количката се предлага с кош за новородени и седалка за пораснали деца. Това означава, че след първия рожден ден няма да се налага да купувате нова количка. Ще е нужно само да смените коша със седалката. 
За мама и татко са предвидени и много други удобства – регулируема дръжка, удобно окачване за придвижване по трудни терени, чанта и багажник и др. 



Комфорт от самото раждане


✴ За новородени в комплекта на количката е включен кош. 
✴ Той разполага с дръжка за по-лесно пренасяне.
Поставянето му върху количката е съвсем лесно.
✴ Кошът разполага с вентилационна система, която осигурява приятна прохлада за бебето в топлите дни. 
✴ Ако искате да предпазите мъничето от неприятни атмосферни условия, може да затворите напълно коша чрез покривалото за крачета, включено в комплекта. Вграден визьор в него, насочен към Вас, гарантира, че ще виждате през цялото време как се чувства то.
✴ При благоприятно време пък можете да махнете покривалото на коша, за да се радва бебчето на прохлада, без опасност да се спари.
✴ Позицията на матрачето в коша може да се променя до напълно хоризонтална. Това дава опора за неукрепналите бебешки мускули, а същевременно и комфорт за нанкане. 
✴ Ако желаете, може да монтирате върху шасито и бебешки стол за кола Kite+ ISOFIX READY. За целта ще са Ви нужни адаптери за тази система.
 

Удобството е гарантирано и в следващите годинки 

 
✴ Монтирането на седалката става съвсем лесно и в двете възможни позиции - с лице по посока на движение или към родителя. 
✴ Седалката разполага със степенка, която може да се намества в три позиции според ръста и състоянието на бебко – дали иска да изследва света или да спинка. 
Степенката може лесно да се почиства, благодарение на специалното предпазно покритие. 
Облегалката на седалката може да се накланя в хоризонтална позиция за сън. 
✴ Седалката има просторен сенник, който може да се разтваря, за да хвърля сянка върху по-голяма част от тялото на детенцето. 
✴ В него има вградена вентилационна система, която се отваря с цип и осигурява движение на въздуха и прохлада за детето, за да го предпази от сгорещяване в топлите дни. 
✴ Той разполага и с визьор, който дава възможност да следите дали всичко с детето Ви е наред. 
✴ За да е сигурно седнал в количката, дечко е предпазен от специален борд. Той може да се отваря отстрани или да се маха напълно, за да бъде по-лесно положен, изваден или обгрижен Вашият наследник. 
✴ Коланче между крачетата гарантира, че детето няма да се изхлузи изпод борда. 
✴ 5-точков колан дава допълнителна сигурност.
✴ Количката разполага и с дъждобран, който да пази бебчо сух. 
✴ В комплекта има и комарник, който предпазва от това, досадни насекоми, неприятни полени или други предмети да влетят в кошчето или седалката. 
✴ За допълнителна топлина за детето има покривало за крачетата. 
 

Помислено е, разбира се, и за родителите

 
✴ Колелата на количката са безкамерни. Те осигуряват същия комфорт като надуваемите, но без риска от спукване или спадане. 
✴ Предните колела се въртят на 360 градуса за по-лесно придвижване по трудни терени. Могат да се заключват и в една позиция за гладки и прави участъци. 
✴ Разполагат с калници, за да не се пръска шасито, както и краката на мама и татко в кални и мокри дни. 
Окачването помага детенцето да не чувства дискомфорт при придвижване през неравности. Може да се регулира между две степени – меко и твърдо. Мекото държи количката здраво стъпила върху повърхността, по която се движи, а твърдото дава повече контрол. 
✴ На количката се осигурява неподвижност със здрава спирачка, която се пуска с натискане с крак.
Дръжката на количката може да се регулира до височина, удобна за човека, който я бута.
✴ Riko Side разполага с чанта и багажник. Това позволява спокойно да пренасяте покупки или вещи, нужни на малкото съкровище, когато сте навън. 
✴ Когато не се използва, количката може да се сгъва в компактни размери, включително и със закрепена в посока на движението седалка. 
✴ След сгъване, количката автоматично се заключва, за да предотврати неочаквано отваряне (например при поставяне в багажника на автомобил)
✴ А разгъването става само с една ръка.
 
Комбинирана количка Riko Side 2-в-1 е практична и ще Ви служи с години. Създадена е, за да прави живота на родителите по-лесен, а първите разходки на малките – по-комфортни. Чудесен избор за онези, които вярват, че полезното и приятното могат да се съчетаят. 
 
Технически спецификации: 
 
Размери (ВхШхД): 
 
Разгърната
104 x 58 x 94 см
 
Сгъната:
87 x 58 x 37 см 
 
Тегло:
14.45 кг
 
Височина на дръжката: 
73-110 см





Напишете коментар