Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

NUK First Choice+ Старт сет Temperature Control каучук + кошница

Все още без оценка Напишете коментар
79.00лв.
Код на продукта:
10225252
SKU: 10225252
Производител:
NUK
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Комплект стъклени шишета NUK First Choice+ с контрол на температурата, кутия за шишета с 4 стъклени бебешки шишета с латексови биберони, 0-6 месеца, без BPA, бяла


Хранете бебето просто с правилната температура на хрананта - Стъклени бебешки шишета NUK First Choice+ с контрол на температурата

Съдържа: 2бр. FC+шише 240мл  биберон каучук 0-6 M/за адаптирано мляко/, 2бр. FC+шише 120мл  биберон каучук 0-6 S/за вода, кърма и чай/ + кошница за шишета. NUK бибероните са с естествена ортодонтска форма – за едно успокояващо пиене, също както при кърменето. Новата мека зона допринася за едно още по-добро адаптиране към устата на бебето.


Добро усещане! Когато положението е наистина тежко, малко допълнителна сигурност е просто полезно. Бебешките шишета NUK First Choice+ с контрол на температурата показват с един поглед кога е достигната правилната температура за пиене. При функцията за контрол на температурата скалата върху бутилката променя цвета си в зависимост от температурата на съдържанието. Ако храната е твърде гореща, обикновено синият дисплей се променя на бял.


Важно: Контролът на температурата на NUK служи за допълнителен контрол. Затова температурата на храната трябва да се проверява с няколко капки върху китката преди хранене.


Комплект стъклени шишета NUK First Choice+ с контрол на температурата, с 4 стъклени бебешки шишета, включително латексови биберони и кутия за шишета, 0-6 месеца


NUK предлага комплекта стъклени бутилки NUK First Choice+ с контрол на температурата. С този висококачествен комплект всичко е осигурено от самото начало. Кутията е изработена от лек и много здрав полипропилен (PP).


Комплектът съдържа четири стъклени бебешки шишета NUK First Choice+ Temperature Control със страхотни мотиви: Две бутилки с вместимост 120 мл и още две с вместимост 240 мл всяка. Предимствата на стъклените бебешки шишета са толкова разнообразни, колкото и очевидни: те са издръжливи, хигиенични, екологични и лесни за почистване. Лесният за хващане пръстен с винт прави бутилките лесни за отваряне и затваряне. Широкото гърло на бутилката улеснява пълненето и почистването.


Всяко бебешко шише NUK First Choice+ Temperature Control от комплекта стъклени шишета е снабдено с удобен за челюстта биберон NUK, изработен от латекс с естествено широка опора за устните, който дава на бебетата познато усещане при пиене, точно както при майчината гърда. Всички стъклени бебешки шишета NUK First Choice+ с контрол на температурата са подходящи за комбинирано хранене с кърма и сухо мляко и растат заедно с вашето бебе - когато бебето расте, шишетата могат лесно да се комбинират с други биберони и приставки NUK First Choice.


Идеалната идея за подарък за млади родители: комплектът стъклени бутилки NUK First Choice+ с контрол на температурата - практичното основно оборудване за подрастващите.


Оригиналът


Оригиналният биберон на NUK е моделиран по формата на зърното при кърмене. Той оставя достатъчно място на езика и челюстта на бебето за естественото сукане. За здравословно развитие - и за усещането, което бебетата обичат.   


Естествено усещане


Благодарение на новата зона Soft Zone върхът на латексовия биберон обгръща небцето на бебето още по-добре - за естествено усещане при пиене.


Без колики*


Системата NUK Anti-Colic Air System осигурява естествен поток на пиене и помага на бебето да пие, без да поглъща въздух. За щастливо малко коремче.


Клинично тестван**


Благодарение на особено естествената си форма биберонът на NUK се приема много добре от бебетата. Това го прави подходящ за бебета, които съчетават кърмене и хранене от шише.


*Независимо пазарно проучване сред 205 майки, Германия, 2018 г.

99% от майките потвърждават, че шишето NUK First Choice+ не предизвиква колики. 


**Научно изследване: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Допълнителна информация на http://www.nuk.de/de_de/ueber-nuk/nuk-forschung.html

Този комплект на NUK е в съответствие с европейския стандарт за безопасност EN14350.

Напишете коментар