Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

NUK First Choice комплект+ СЕТ Perfect Start Temperature Control - 10 части, момче

Все още без оценка Напишете коментар
73.00лв.
Код на продукта:
10.225.269
SKU: 10.225.200
Производител:
NUK
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Шишетата са изработени от висококачествена пластмаса, а бибероните са с форма, съобразена с анатомичните особености на бебетата в тази възраст.

Всички компоненти на комплекта могат да се стерилизират и почистват в миялна машина. NUK First Choice РР комплект шишета Temperature control  силикон микс за спокойно и безопасно хранене, независимо дали сте вкъщи или навън.


Когато бебетата са гладни, храната в бутилката никога не трябва да бъде прекалено гореща или прекалено студена. Поради тази причина майките и татковците проверяват температурата на бебешката храна преди всяко хранене. Да знаете точно кога е достигната правилната температура може да бъде предизвикателство. Ето защо са разработени бебешки бутилки NUK First Choice + с функция за регулиране на температурата.


Това е функция, която все още не се предлага на пазара в този си вид. За да сте сигурни, че съдържанието на бутилката не е твърде горещо за вашето бебе, бебешките бутилки NUK First Choice + сега разполагат с новия индикатор за контрол на температурата NUK. Изглежда като термометър, разположен е в границите на градуирането, а температурата на съдържанието на бутилката го кара да променя цвета си. 


Ако храната е прекалено гореща, обикновено синият индикатор ще стане бял. В идеалния случай храната трябва да има телесна температура (37 ° C) и да съответства на средния син тон на дисплея. Новата функция за регулиране на температурата е интегрирана в бутилки NUK First Choice + от полиамид и полипропилен. 


Важно : Контролът на температурата на NUK е предназначен като допълнителна проверка. Следователно температурата все още трябва да се проверява ръчно преди действителното хранене. За да проверите храната е подходящо да поставите няколко капки от вътрешната страна на китката.


Най-естественият биберон за вашето бебе

От много години NUK First Choice е първият избор за хранене с шише. С NUK First Choice + успяхме да се доближим още повече до природата - за здравословно развитие на челюстта и усещане за пиене, наподобяващо това от на майчината гърда.

Съдържа:

Шише РА 150мл силиконов биберон за хранене 0-6м S 2бр.
Шише РА 300мл силиконов биберон за хранене 6-18м M -2бр.
Биберон за храна силикон 0-6м M -2бр.
NUK бибeрон залъгалка силикон 0-6м. GENIUS + кугийка -1бр.
NUK четка за шише и биберон -2в1-1бр.
Клапа Open Close 
НЕ СТЕРИЛИЗИРАЙТЕ В МИКРОВЪЛНОВА.
НЕ ЗАТОПЛЯЙТЕ ШИШЕТАТА В МИКРОВЪЛНОВА 
Производител: МАПА Германия
Напишете коментар