Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  •  Крем против подсичане Chicco 100 мл

Крем против подсичане Chicco 100 мл

Все още без оценка Напишете коментар
11.90лв.
Код на продукта:
C0205
SKU: 8058664129355
Производител:
Chicco
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Кожата на новороденото е много по- деликатна от тази на възрастните. 3 важни аспекта я отличават от зрялата кожа:
1.    По- тънка: кожата на новороденото е по- уязвима на външни влияния от тази на възрастния.
2.    По- суха: произвежда по- малко липиди и механизмът за регулиране на водния баланс все още не е напълно развит. Кожата е по- суха и дехидратирана.
3.    Лесно ранима: при раждането ниско киселинното рН на кожата на новороденото я прави податлива на разраняване и възпаление.
През последната четвърт на бременността, бебешката кожа е предпазвана от „верникс казеоза” , тънък бяло- жълт слой, съставен от вода и мазнини, който има предпазна функция. Този слой се абсорбира напълно в първите дни след раждането.
Chicco Natural Sensation е нова козметична серия, разработена така, че да продължи естественият процес на защита на бебешката кожа, така, както в майчината утроба.
Всички формули са взаимствани от състава на „верникс казеоза”- естествената защита на бебешката кожа по време на бременността.
- Всички продукти съдържат натурални активни съставки, селектирани внимателно за максимална безопасност.
- Тествани от независими медицински институти, с доказана отлична поносимост от кожата на новородените. Одобрени от дерматолози и педиатри като подходящи за използване веднага след раждането.
- Всички формули са без съдържанието на парабени, феноксиетанол, алкохол, минерални масла и оцветители.
- 97% от ползвалите ги майки одобряват продуктите от серията. (Клинични тестове върху 60 бебета в продължение на 4 седмици).

Крем против подсичане- формула без аромат, осигурява максимално нежно действие върху кожата. 1. Предпазва от зачервяване и раздразнения, причинени от външни дразнения. 2. Предпазва кожата и подсилва нейната естествена защита, като образува бариера срещу източниците на дразнене, като заедно с това й позволява да диша. 3. Успокоява кожата още след първата употреба, като възстановява нейната естествена защита. 4. Възстановява кожата, като подпомага нейното естествено регенериране. С дълготрайно действие между смяната на пелените.
Съдържа: 10% цинков оксид- защитно действие; Масло от ший- регенериращо действие; Пантенол (про- витамин В5)- хидратиращо, успокояващо и защитно действие; Витамин Е- успокояващо и защитно действие.
Без парабени, феноксиетанол, алкохол и оцветители.
Опаковка от 100 мл

Напишете коментар