Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Меш инхалатор Tomchi AGU

Все още без оценка Напишете коментар
199.00лв.
Код на продукта:
012564
SKU: 012564
Производител:
AGU
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Меш инхалаторът AGU Tomchi представлява иновативно решение за родителите, които търсят ефикасен метод за справяне с респираторните проблеми на своите деца. С разработката на този продукт, AGU цели да осигури максимално удобство и ефикасност при лечението на дихателни заболявания като астма, бронхит и други инфекции на горните дихателни пътища.
 
Основни характеристики на продукта:
 
*Размер на частиците MMAD: 3,6 микрона, което гарантира, че лекарствените средства се доставят директно в бронхите и трахеята, осигурявайки бързо и ефективно облекчение.
*Безшумен: Идеален за употреба при спящи или почиващи деца, тъй като не ги събужда или притеснява по време на процедурата.
*Функция за самопочистване: Опростява поддръжката на устройството и гарантира, че е винаги готово за употреба.
*Индикатор за нивото на заряд на батериите: Предупреждава когато е необходимо зареждане, осигурявайки, че инхалаторът е винаги оперативен.
*Съвместимост с micro USB: Улеснява зареждането във всеки момент, навсякъде.
*Компактен и лек: Лесен за носене, което го прави перфектен за домашна употреба или пътуване.
*Автоматично изключване: При липса на лекарство, устройството се изключва само, предотвратявайки ненужна работа.
 
Защо да изберем AGU Tomchi?
 
Изборът на AGU Tomchi за вашето дете не само ще гарантира ефикасността на лечението на респираторни заболявания, но и ще осигури комфорт и спокойствие за цялото семейство. Ето няколко причини за това:
 
*Безопасност и комфорт за вашето дете: Безшумен дизайн и функция за самопочистване осигуряват спокойствие и лесна употреба.
*Мобилност: Лекият и компактен дизайн позволява устройството да бъде с вас навсякъде, осигурявайки необходимата грижа за вашето дете по всяко време.
*Ефективност: Специализираните частици MMAD осигуряват прецизно доставяне на лекарствата там, където са най-необходими, ускорявайки процеса на оздравяване.
 
AGU Tomchi е много повече от инхалатор,той е ваш надежден партньор в грижата за здравето на детето. Предлагайки комбинация от иновативна технология, удобство и безопасност, този продукт представлява идеалния избор за родители, които искат да осигурят най-доброто лечение за своите деца.

Напишете коментар