Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Триколка KinderKraft TWIPPER, Сива

Все още без оценка Напишете коментар
349.00лв. 319.00лв.

Спестявате 30.00лв.

Код на продукта:
KRTWIP00GRY0000
SKU: KRTWIP00GRY0000
Производител:
KinderKraft
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Идеалната алтернатива на количката

Триколката TWIPPER съчетава ползите за детско развитие с удобство за родителите. Модулният му дизайн означава, че се променя заедно с нарастващите нужди на вашето малко дете, подобрява уменията им за координация и ги подготвя за независимо каране. Това е трик, който позволява на децата да развиват сетивата си, двигателната координация и двигателните си умения при всяка разходка.

 

 

Лека и издръжлива рамка от магнезиева сплав

Когато дойде време за независими маневри, леката рамка от магнезиева сплав ще помогне на вашето дете да балансира и да контролира триколката. Освен това е издръжливa, което означава, че ще служи на малкото дете за дълго време. Рамката също е устойчива на корозия и абсорбира вибрации, което означава, че нищо не нарушава забавлението.

 

 

CLICK & TWIST 360 ° въртяща се седалка

Независимо дали детето предпочита зрителния контакт с родителя или се възхищава на гледките, двете опции са на ваше разположение. Системата CLICK & TWIST означава, че просто натискате бутон и завъртате седалката, за да промените позицията.

 Без име.jpg

Регулируема облегалка

Динамично шофиране или може би кратка дрямка? Регулируемата облегалка осигурява както удобна позиция на седене, така и наклонена позиция, която е идеална, ако детето ви иска да подремне.

 

 

Регулируем сенник за всякакви метеорологични условия

Голям, сгъваем сенник - предпазва детето от слънцето и вятъра. Разполага и с прозорче за контакт с бебето.

 

 Twipper_5902533917914_dh_1.jpg

Модулен дизайн

Тази триколка расте заедно с вашето дете, като се адаптира към неговите нужди. TWIPPER също така развива уменията му, подобрява координацията и подготвя детето за самостоятелно каране, като в крайна сметка се превръща в лека триколка. Това означава, че ще придружава детето ви дълго време.

 

 

Широка седалка с удобна облегалка

Има широка удобна седалка, която може да се сложи в легнало положение. Без  значение посоката на седалката.  Благодарение на това малкото дете ще може да подремне на чист въздух.

 

Регулируем петточков предпазен колан

Когато детето е по-малко и все още не се кара самостоятелно, регулируемият петточков предпазен колан с меки подложки гарантира неговата безопасност. Благодарение на опцията за регулиране на колана на три различни височини, той лесно може да бъде адаптиран към вашето растящо малко дете.

 

               

Предпазен борд

Малкото дете е допълнително защитено от мека, удобна лента, която лесно можете да закачите или откачите, когато детето ви порасне и стане по-независимо.

 

 

Устойчиви PU колела

Полиуретановите колела на триколката са здрави, издръжливи, устойчиви на пробиване и устойчиви на абразия. Освен това задните колела имат лагери, така че са готови за всякаква повърхност.

 

 

Функция на свободно колело и опора за крачета

Тази триколка прави ученето да върти педали лесно и безопасно. Можете да включите ключалката по всяко време, за да активирате безплатно педалиране. Предното колело има и капак, който предпазва краката на детето по време на каране.

Когато на вашето малко дете му омръзне да върти педалите, то може спокойно да отпусне краката си на широката опора за крачета.

 

 handlebar.jpg

Телескопична дръжка за родителите

Височината на дръжката може лесно да се регулира според вашите нужди. Широкият диапазон - от 81 до 102 см - предлага четири нива и гарантира увереност и комфорт при маневриране на мотоциклета.

 

 Twipper_5902533917914_dh_14.jpg

Лесен транспорт

За да транспортирате или съхранявате триколката, нейните компоненти могат удобно и бързо да се разглобяват и след това да се сглобяват отново.

 

 

Лесно почистващо се покритие

Тапицерията  на седалката може лесно да бъде свален и изпран в пералня. Пере се на температура 30

 

 access.jpg

Практични аксесоари

Триколката се предлага с практични аксесоари - Кошница за дребни неща на бебето, звънец и поставка за чаша.

 

Спецификация

За деца на възраст: от 9 месеца до  5 години

Тегло: 9,8kg

Регулиране на родителската дръжка: 4 позиции, 84-107 cm

Стандарт: EN-71

Размери / тегло на опаковката: 73x43x28,5 cm/11,8 kg

 Twipper_5902533917914_dh_18.jpg

Напишете коментар