Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size Grey Marble

Все още без оценка Напишете коментар
449.00лв.
Код на продукта:
77018827
SKU: 77018827
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Столът за кола Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size е създаден с много мисъл за най-уязвимите пътници – бебетата. На първо място, той им предоставя патентована технология за позицията на тялото, за да бъде пътуването им едновременно удобно и безопасно. 
Този уникален подход към столовете за новородени е комбиниран с други, стандартни за Britax Römer, защити в случай на инцидент – 5-точков колан и SICT. 
За допълнително удобство Baby-Safe 2 може да се използва освен в кола също и върху шаси на бебешка количка и в самолет.  


Патентована технология за позицията на бебето 

 Тази разработка на  Britax Römer е плод на вътрешните стандарти за безопасност на компанията, които надвишават регулаторните изисквания. 

 Тя осигурява идеалната комбинация между ергономичност и безопасност. Правилната позиция на бебето е важна, тъй като по-хоризонтално положение е по-добро за недоразвитите мускули на детето, но по-изправено е по-безопасно. С тази технология е намерен перфектният баланс между двете. Той е и лесен за поддържане при растеж – с наместване на облегалката за главата останалите елементи в стола – коланът и облегалката за гърба – се синхронизират автоматично. 
 За новородените е предвидена и подложка от специална пяна, която им предоставя допълнителна стабилност, удобство, намалява шанса да се изхлузят и отнема част от силата на удара в случай на инцидент. 


Допълнителни защити за най-уязвимите пасажери 

 Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size отговаря на европейския стандарт за безопасност i-Size, който изисква децата да се возят с гръб на посоката на движение за първите 15 месеца от живота си, да им бъде осигурена странична защита и др.
 Също така те са защитени от 5-точков колан, който ги държи стабилно в стола и в случай на инцидент разпределя силата на удара така, че да предпази малкото.
 D-SIP® технологията осигурява защита при страничен удар, като отдалечава стола и детето от точката на контакт и същевременно намалява генерираната от удара енергия. Важна система, тъй като при страничен сблъсък единствено вратата осигурява защита.
 Страниците на подглавника във вляво и в дясно от главата на бебето,  ограничават нейното движение и намаляват риска от наранявания при страничен удар.
Този стол за кола е тестван от ADAC (ADAC Online 10/2018) и е получил GOOD и оценка 1.7, както и още множество отличия. 
Този стол за кола е тестван от ADAC (ADAC Online 10/2018) и е получил GOOD и оценка 1.7, както и още множество отличия. 
 Стандартите на Britax Römer са по-високи от тези, които законът налага, и дори се грижат за елементи, за които няма регулация – пример за това е патентованата технология за позицията на бебето. 
Важно! Производителят препоръчва детето да се вози с гръб към посоката на движение за възможно най-дълъг период от време. По този начин, в случай на челен удар, той е насочен към гърба на детската седалка, а силата му се разпределя равномерно между главата, врата и горната част на тялото. 


...и още удобства за малки и големи 

 Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size разполага със сенник, който осигурява високи нива на защита срещу слънце и вятър. Материята, с която столът е покрит, е дишаща за допълнителен комфорт в горещите дни
 Облегалката за глава се намества лесно с една ръка, за да пасва на ръста на детето. 
 За родителите също е помислено – столът се носи лесно и може да се ползва в три превозни средства – кола, шаси на бебешка количка и самолет
 Също така се поставя лесно във всяко едно от тях. В кола чрез системата ISOFIX (при употреба на база) или с колана на седалката за автомобили. В количка – с адаптерите CLICK & GO® за количките на Britax Römer (столът е съвместим и с други колички – необходими са само адаптери). 
 За поставянето му са предвидени и индикатори, които показват кога то е извършено правилно. 
 Дръжката на Baby-Safe 2 i-Size може да се прибира към стола, което означава, че много по-лесно може да се постави и вземе бебето от него. 
 Тапицерията му пък се сваля и пере машинно (при температура от 30 градуса, без употреба на центрофуга и сушилня), без да се демонтира коланът. 



Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size е стол за новородени, който осигурява безопасност и комфорт не само в автомобили, но и в бебешки колички и самолети. Предоставя удобство за тези, които се возят в него, но и за онези, които ги возят. 



Технически спецификации: 

Размери (В х Ш х Д): 

 58 х 44 х 67 см.

Тегло: 

 4,8 кг. 

Позиция

 Обратно на посоката на движение 

Подходяща за деца:

✴ на възраст от рождение до 15 м.

✴ с ръст от 40 до 83 см.

✴ с тегло до 13 кг.


Award winning

Award Stiftung Warentest 2018
StiWa 10/2018
StiWa 10/2018
ADAC 2018
ADAC 10/2018
ADAC 10/2018
ÖAMTC 2018
ÖAMTC 10/2018
ÖAMTC 10/2018
null

Напишете коментар