Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer Advansafix M i-Size Storm Grey

Все още без оценка Напишете коментар
799.00лв.
Код на продукта:
54112565
SKU: 54112565
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Britax Römer Advansafix M i-Size е създаден с типичната за серията Advansafix комбинация между сигурност за малките – благодарение на 5-точковия колан, Pivot Link, V-образната облегалка за глава и др. – и удобство за големите – с лесния монтаж, лесната поддръжка и лесната трансформация при нарастване на възрастта. Столът е разработен да съпътства и защитава децата в 11 години от живота им, затова е обърнато внимание и на още нещо – комфорта във всяка една от тях.


Сигурност и комфорт за малките



i-Size в името на продукта обозначава факта, че столът отговаря на специалните регулации на ЕС за по-добра защита на децата.

Столът се монтира в колата посредством система ISOFIX и Top Tether. ISOFIX е международен стандарт, чиято цел е да гарантира сигурно разположение на детския стол в автомобила. Допълнително спокойствие дават и индикаторите, които показват кога седалката е здраво закрепена.

Функцията на Top Tether e да намали движението на стола за детето и така да редуцира риска от наранявания в областта на главата и врата в случай на катастрофа. Благодарение на V-формата си той осигурява повече сигурност и стабилност.

За да се предпази главата, е разработена облегалка с V-образна форма, която ограничава движението ѝ при страничен сблъсък,но не елиминира комфорта по време на пътуване.

Pivot Link е патент на немско-английският производител, който ограничава движението напред на детето при инцидент и също така насочва силата на удара надолу и далеч от него. Това сериозно намалява риска от нараняванияв областта на главата и врата.

Вашият наследник е сигурно разположен в предпазния стол чрез 5-точковия колан (който може да се използва, докато детето достигне 21 кг). Освен че държи малкия инфант здраво в седалката, той поема и разпръсква част от енергията при удар. Мекичките му подложки са още една защита, като ограничават движението при сблъсък.

Когато детето порасне и преминете към употреба на 3-точковия колан на колата, ще се възползвате от още една от защитите на Britax Römer Advansafix М i-Size – SecureGuard. Тя предпазва деликатната коремна област на детето, като спомага за плътното лягане на колана върху областта на таза.

Отново, за да е по-сигурна употребата на колана на автомобила, столът разполага и със специални маркери, които указват как правилно да се поставитой.

Страните на стола осигуряват защита на детето от главата (предпазена и от облегалка с подплънки) до бедрата, особено при страничен удар.

Функцията EasyRecline позволява няколко удобни за сън позиции, независимо от възрастта. Освен удобство, това означава и защита за детето.Когато то е под наклон, в случай на сблъсък интензитетът на изместване на тялото е по-малък, главата не клюмва, вратът не е оголен и се предотвратяват по-големи травми.

Същевременно столчето, облегалката за главата и подложките на колана са мекички, допринасяйки за комбинацията от комфорт и безопасност. За да е сигурна във високото качество на произведените от нея продукти, немско-английската компания създава всичко на едно място в Германия – от идеята до реализацията. Нещо повече – столът е изпробван в нейното модерно съоръжение за краш тестове.



Удобство за големите


Столът се монтира лесно и бързо.

Когато детето Ви достигне тегло от 15 кг. и решите да преминете от употреба на 5-точковия колан на стола към 3-точковия на колата, функцията    FLIP&GROW позволява това да се случи само с няколко прости действия.

Столът може да се инсталира лесно със системата ISOFIX.

EasyRecline също не изисква нито демонтаж на седалката, нито откачане на Top Tether – смяната на позициите е съвсем лесна.

5-точковият колан се намества автоматично с промяната на позицията на облегалката за глава при растеж на детето.

А тапицерията може да се сваля, без да се демонтира коланът, и да се пере в пералня (на 30 градуса, без центрофуга и сушилня).



Britax Römer Advansafix M i-Size на пръв поглед осигурява само три неща – сигурност и спокойствие за децата и удобство за родителите. Но когато става дума за стол за кола тези три неща са всичко. Немско-британската компания ги доставя с редица тествани иновации, създадени с мисъл за практическите измерения на автомобилните пътувания на родители и деца.



Технически спецификации:


Размери (В х Ш х Д) : 60-83 х 44 х 47 см.

Тегло : 11 кг.

Позиция : По посока на движението

Подходяща за деца : на възраст от 15 м. до 12 г. и с ръст от 76 до 150 см.







Напишете коментар