Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer Advansafix IV R Grey Marble

Все още без оценка Напишете коментар
899.00лв.
Код на продукта:
4192004
SKU: 4192004
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

            В типичния за Britax Römer стил този стол комбинира впечатляваща защита, удобство за малки и големи и изящен дизайн. 

Производителят е вложил в него огромен набор от системи за протекция – от колана през облегалката за главата до системата за странична защита и други. Освен спокойствието от безопасността на детето за родителите са разработени лесна система за монтаж и поддръжка. 

Красивият външен вид на Advansafix IV R пък показва, че притежателят му е не само разумен, но и с добър вкус. 



На първо място – сигурността 

Столът Britax Römer  Advansafix IV R се монтира за седалката на автомобила посредством системата ISOFIX – международен стандарт, чиято цел е да гарантира сигурно разположение на детския стол в автомобила.Допълнително спокойствие дават и индикаторите, които показват кога седалката е здраво закрепена.
Към него производителят добавя своята разработкаPivot Link -патент на немско-английският производител,койтоограничава движението напред на детето при инцидент и също така насочва силата на удара надолу и далеч от него. Това сериозно намалява риска от наранявания в областта на главата и врата. 
В допълнение стабилност дава и коланът Top Tether, чиято функция е да намали движението на стола и така да редуцира риска от наранявания в областта на главата и врата в случай на катастрофа. Той е специално разработен във V-форма, която го прави още по-надежден.
За да се предпази главата, е разработенаоблегалка с V-образна форма, която ограничава движението ѝ при страничен сблъсък,но не елиминира комфорта по време на пътуване.
Малчуганът е сигурно разположен в предпазния стол чрез 5-точковия колан. Освен че държи малкият инфант здраво в седалката, той поема и разпръсква част от енергията при удар. Мекичките му подложки са още една защита, като ограничават движението при сблъсък. 
За защита при страничен удар е разработена системата SICT. Тя ограничава неговия ефект, като намалява разстоянието между стола и вратата. Наложителна и важна разработка на  Britax Römer, тъй като при удар отстрани единствено вратата разделя пътниците от другото превозно средство или предмет. 
Когато детето порасне и преминете към употреба на 3-точковия колан на колата, ще се възползвате от още една от защитите на  Britax Römer  Advansafix IV R – SecureGuard. Тя предпазва деликатната коремна област на детето, като спомага за плътното лягане на колана върху областта на таза. 
Отновоза да е по-сигурна употребата на колана на автомобила, столът разполага и със специални маркери, които указват как правилно да се постави той. 
Столът дава защита на детето от главата до бедрата, особено при страничен удар. 
Britax Römer има вътрешни стандарти, които са по-високи от тези на закона.За да е сигурна във високото качество на произведените от нея продукти, немско-английската компания създава всичко на едно място в Германия – от идеята до реализацията. Нещо повече – столът е изпробван в нейното модерно съоръжение за краш тестове. 
Като доказателство за усилената работа на фирмата Advansafix IV R е оценен с GOOD и 2.3 при тестовете на ADAC (ADAC Motorwelt 06/2019).
И още нещо важно. При Britax Römer Advansafix IV Rвсички тези защити не са за сметка на удобството при пътуване.Облегалката за глава осигуряваудобство, подложките за коланите са мекичкии макар основната им цел е да държат детето сигурно седнало в предпазната среда на стола, те му позволяват достатъчно свобода на движение, за да му е комфортнопо време на пътуването. В допълнение към това седалката разполага и с три позиции, в които може да бъде наклонена за по-удобен сън по време на път. Столът е разработен така, че да осигурява удобство през всичките 11 години от употребата си. 


А след това – лесна употреба 

При инсталацияцветни индикатори показват кога ISOFIX кукичките и Top Tether са правилно закрепени. 
За лесна поддръжка пък тапицерията и подложките се свалят лесно, без да се налага да се демонтира коланът.  
Когато детето достигне 15 кг. и трябва да преминете от употреба на 5-точковия колан към автомобилния 3-точков, функцията FLIP&GROW прави това съвсем лесно. 


И на финал – изящен външен вид 

Дизайнът на Britax Römer  Advansafix IV R е насочен не само към безопасността и удобството. Той дава на стола изящен, красив, съвременен дизайн.Размерът му е компактени на задната седалка на определени автомобили могат да се монтират дори три от тези столчета на немско-английската компания. 



Britax Römer  Advansafix IV R е стол за кола, който е предвиден да бъде използван 11 години. Този дълъг период изисква дизайн, който осигурява спокойствие, създава удобство и е приятен за окото. И всяка една от тези три съществени характеристики може да бъде открита в този продукт. 



Технически спецификации: 

Размери (В х Ш х Д): 

✴ 60-83 х 44 х 47 см.

Тегло: 

11 кг 

Позиция на монтаж: 

По посока на движението

Подходяща за деца:

на възраст от 9 м. до 12 г.

с тегло от 9 до 36 кг




 

Напишете коментар