Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Сгъваема тротинетка със светещи колела Globber Junior Fantasy Lights Ментово зелена

Все още без оценка Напишете коментар
169.90лв.
Код на продукта:
433-206
SKU: 4895224403586
Производител:
GLOBBER
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Globber Junior Fantasy Lights: Магията на Първите Движения на Колела
 
Открийте тротинетката, която прави първите стъпки в света на карането вълшебни. Globber Junior Fantasy Lights е проектирана с мисъл за младите авантюристи от 2 до 6 години, съчетавайки безопасност, комфорт и вълшебство на светлините в едно.
 
Пътешествие с Цветове и Светлина
С Globber Junior Fantasy Lights, всяко движение оживява с палитра от светлини. Предните две колела светят в червено, зелено и синьо при движение, превръщайки всяка обиколка в забележително шоу, без нужда от батерии.
 
Разработена за Растеж и Учене
*Телескопична Дръжка: Тристепенната регулируемост на телескопичната дръжка с алуминиево Т-образно кормило предлага удобни TPR ергономични дръжки за непрекъснат комфорт и сигурност на захвата.
*Противоплъзгаща Платформа: Уникално ниска и широка, платформата осигурява стабилна основа за каране и е оборудвана с противоплъзгащо покритие за допълнителна защита и безопасност, поддържайки до 50 кг.
 
Тихо Приключение на Колела
*Безшумни Колела: Две предни колела с диаметър 121 мм и едно задно 80 мм, изработени от висококачествен полиуретан (PU) с лагери ABEC 5, гарантират плавно и тихо придвижване.
*Спирачка за Безопасност: Дългата спирачка, която покрива цялото задно колело, не само спомага за ефективно спиране, но и служи като калник, защитавайки колелото.
 
Удобство на Път и в Дома
*Сгъваема Магия: Благодарение на патентованата система за сгъване на Globber, тротинетката лесно се преобразява за удобно пренасяне и компактно съхранение с натискането на един бутон.
*Контрол за Начинаещи: Бутонът за заключване на кормилото позволява фиксиране на предните колела да се движат само напред и назад, улеснявайки първите стъпки в карането.
 
Globber Junior Fantasy Lights е идеалният спътник за децата, като им помага да изследват света с увереност и радост. Със своите цветни светлини, безшумно пътуване и дизайн, адаптиран към нуждите на младите пилоти, тази тротинетка обещава безброй часове на забавление и учене.

Напишете коментар