Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

CHICCO Кошара с падаща преграда NEXT 2 ME FOREVER HONEY BEIGE J0724.3

Все още без оценка Напишете коментар
1,085.00лв.
Код на продукта:
079650-112280
SKU: 8058664140503
Производител:
Chicco
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Съвместното спане Next2Me Forever на Chicco се отличава като интелигентно решение 3 в 1 за по-добър, по-спокоен и по-спокоен сън за родителите и бебетата.


Основни характеристики накратко:


Препоръчителна възраст: от раждането до 4 години

Възможни употреби: като сън, бебешко креватче и детско легло

Размери: 121 x 73,8 x 91,1 - 108,2 cm (с рамка) / 121 x 61,8 x 62,4 cm (без рамка)

Функции: лесен за преместване, мрежест прозорец, регулиране на височината, накланяне, възможност за персонализиране

Защита: система от колани за закрепване към леглото на родителите

Включено в доставката: дишащ матрак

Съвместно спане. Бебешко креватче. Детско легло

Ако търсите интелигентно решение 3 в 1 за вашето бебе, тогава Chicco Next2Me Forever е точно за вас. Това е единственото допълнително легло, което расте заедно с вашето мъниче и може да се използва в 3 различни конфигурации до 4-годишна възраст. Благодарение на по-големите външни и вътрешни размери леглото може да се използва за по-дълъг период от време. Никое друго легло на пазара не може да се използва толкова дълго. Страничната част на леглото за съвместно спане може да се отваря и затваря лесно с една ръка. Благодарение на патентованата система за безопасност отворената страна се затваря автоматично, веднага щом Next2Me Forever се отдели от леглото на родителите. Страничният панел и крачетата могат да се свалят без усилие, така че детето ви да може да влиза и излиза от леглото самостоятелно.


Адаптиране към вашите нужди

Next2Me Forever може лесно да се премества из къщата или апартамента благодарение на четирите въртящи се колела. То може да се регулира до 11 различни височини, а повърхността на леглото може да се накланя. Крачетата също могат да се регулират, така че Next2Me Forever може да се прикрепи и към боксови легла. Мрежестите прозорци отстрани позволяват оптимален приток на въздух. Next2Me Forever се закрепва към леглото на родителите с помощта на система от колани. В доставката е включен дишащ матрак.


Напишете коментар