Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Red Castle АНАТОМИЧНО ГНЕЗДО COCOONaBABY

Все още без оценка Напишете коментар
345.00лв.
Код на продукта:
10012086
SKU: 10012086
Производител:
Red Castle
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

CocoonaBaby® Nest е ергономичнен матрак за бебе, който позволява на новороденото да се движи както в майчината утроба. Одобрени от специалисти в областта на неонатологията, за да подпомогнат развитието на недоносени бебета, Cocoonababy® отговарят на всички приложими регулаторни изисквания: № 2000-164 от 23.02.2000 както и на всички изисквания за безопасност.

  1. Усещане за спокойствие и сигурност, благодарение на формата, напомняща за майчина утроба. Ергономичната форма на CocoonaBaby Nset успокоява новороденото и му осигурява спокоен и дълбок сън.
  2. Комбинацията между поддържаща пяна и реактивна пяна позволяват на бебето да се движи свободно и безопасно.
  3. Комфортно разположение на тялото - специално на главата, раменете и бедрата. Леката извивка спомага за превенция и редуциране на симптоми на рефлукс и колики. Позицията на бедрата и коленете на бебчето е идеална за физическото му развитие.
  4. Ергономичен дизайн, който следва растежа на бебччето - възглавничката за крачета CocoonaBaby® Nest може да се регулира с велкро лента, в зависимост от фазата на растеж на малкото дете. Може да се отстрани, когато не е нужна.
  5. Перфектен хигиеничен матрак - Пяната на матрак CocoonaBaby® е защитена с 2 отстраняващи се покрития, изработени от дишаща материя: водонепромокаем протектор и калъф от 100% памук.

Безопасно използване на CocoonaBaby Nest у дома

  • CocoonaBaby размер 3 е подходящ за използване в домашни условия
  • Подходящ за новородени с тегло 2.8 кг и повече
  • Може да се използва, докато детето Ви не започне да се опитва да се преобръща или да променя позицията си - до 4 месеца
  • Може да се използва в бебешка кошара на най-ниското ниво на подматрачната рамка
  • Ако използвате извън бебешката кошара е необходимо да го поставите на пода на мек килим или кипилмче за игра (никога не поставяйте на висока повърхност)
  • Винаги поставяйте малкото бебе в CocoonaBaby® по гръб
  • ВАЖНО-не ползвайте одеяла, когато бебето е в CocoonaBaby® Nest. От съображения за безопасност, бебетата не трябва да спят с покрити глава или лице.

Размери: 69 x 40 x 19 см


Напишете коментар