Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Sebamed Шампоан против пърхот

Sebamed Шампоан против пърхот

Все още без оценка Напишете коментар
20.80лв.
Код на продукта:
7288
SKU: 7288
Производител:
Sebamed
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Шампоан против пърхот

Специално формулиран с меки активни почистващи субстанции за нежно почистване на косата и скалпа, като премахва всички видими прояви на пърхота.

Описание:

Шампоанът против пърхот на Sebamed е специално формулиран с меки активни почистващи субстанции за нежно почистване на косата и скалпа, като премахва всички видими прояви на пърхотапочиства и поддържа естествената  защитна  функция на кожата на главата. Грижи се и предпазва косата и скалпа със стойност на рН от 5.5.

Формула без сапун, намалява пърхота чрез активната си съставка- пироктон оламин. Овлажняващите съставки съживяват косата и я поддържат силна и блестяща. Нормалното за кожата рН 5,5 подпомага изграждането на киселинната мантия на кожата на скалпа.

За нормална, предразположена към омазняване и мазна коса и скалп, против пърхот. Подходящ за употреба при т. нар. мазен пърхот, причинен от себореен дерматит на скалпа.

Начин на употреба: Върху мокра коса разпенвате малко количество от шампоана, масажирате и изплаквате обилно с вода. За пълноценна грижа за вашата коса използвайте възстановяващият балсам за коса на Sebamed.

Опаковка: 200 мл

Напишете коментар