Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Sebamed Шампоан против косопад

Sebamed Шампоан против косопад

Все още без оценка Напишете коментар
23.40лв.
Код на продукта:
7233
SKU: 7233
Производител:
Sebamed
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Шампоан против косопад

Намалява косопада чрез активиране на нормалната функцията на скалпа

Описание:

Шампоанът против косопад на Sebamed почиства изключително нежно и поддържа естествената  защитна  функция на кожата на скалпа. Грижи се и предпазва косата и скалпа със стойност на рН от 5.5.

Намалява косопада чрез активиране на нормалната функцията на скалпа. Съдържа NHE комплекс, получен от витамин В подобното вещество- ниацин. Тъй като ниацин има разширяващ ефект върху кръвоносните съдове и капилярите,се увеличава циркулацията на скалпа и се стимулира растежа на косата. NHEкомплексът заедно със съдържащият се кофеин, подобряват кръвообращението в кожата на скалпа. Шампоанът съдържа натурален екстракт от Гинко билоба, подпомагащ положителното действие на NHE комплекса и храненето на корените на косата. Притежава и противопърхутен ефект. Нормалното за кожата рН 5,5 стабилизира структурата на косъма, като прави косата по-малко податлива на изсушаване, заплитане и накъсване и я поддържа силна и блестяща.

Шампоанът против косопад на Себамед е подходящ за ежедневна употреба. Подходящ за всички типове коса. Изключително подходящ при чувствителен скалп и стресирана коса. Дерматологично и клинично тестван.

Начин на употреба: Намокрете косата, изсипете малко количество от шампоана в дланите на ръцете, масажирайте нежно косата и скалпа. Оставете 2 минути за да може активните съставки да се абсорбират от кожата на скалпа. Изплакнете обилно с вода. При нужда повторете отново.

Опаковка: 200 мл

Напишете коментар