Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ludi Килимче LUDI с боулинг и сензорни играчки

Все още без оценка Напишете коментар
114.95лв.
Код на продукта:
30080
SKU: 30080
Производител:
Ludi
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Изчерпателен комплект, който децата ви ще харесат!


В този комплект за занимания ще намерите три игри, които могат да се комбинират по най-различни начини.


Започваме с важната игра на кегли - класическа игра, която се харесва на всички възрасти! Това симпатично семейство от разноцветни еноти е изработено от мека пластмаса и е лесно за хващане от малките ръчички. Наблюдавайте как бебето става истински шампион по боулинг с назъбената топка! Те ще се научат да се прицелват и да търкалят предмет, а това ще развие и въображението им. Децата ще се забавляват чудесно, като повалят кеглите и упражняват уменията си.


Забавлявайте се да подреждате или да строите красиви кули, с комплекта от 4 ярко оцветени геометрични фигури с меки зъби. Децата могат да упражняват уменията си за хващане, като същевременно развиват уменията си за концентрация и търпение чрез подреждане. С напътствията на родителите си малчуганите бързо ще се запознаят с различните форми и цветове, докато играят.


В комплекта ще намерите и комплект от 24 малки, дебели плочки от пяна (1,2 см). Този голям пъзел предлага на децата няколко различни начина за игра:


Сглобете всички плочки заедно, за да образувате прекрасна подложка за пълзене или за игра с другите играчки. Издръжлива и удобна, подложката е ударопоглъщаща и предпазва бебето от студения под. Подредете плочките в редица и направете алея за боулинг! Децата ще обичат да играят в собственото си пространство. Малкият размер на плочките означава, че те могат да се използват и като играчка за конструиране (кубчета и др.). Дайте път на творчеството!


Цифрите върху плочките помагат на децата да се научат да броят. Плочките с отпечатани форми са проектирани така, че да бъдат свързани с числата. Така детето ви може да свърже числото 2 с 2 облачета; числото 3 с 3 капки и т.н. Свързвайки числата с формите, децата развиват понятието за количество. Умело проектираните плочки се използват и като пъзел за сортиране на числа, тъй като имат отвори за поставяне на числата.


Забавно учене!


Ярките цветове на играчките със сигурност ще привлекат вниманието на децата. Тези игри лесно издържат на времето и енергичните движения. Специално проектирани, за да са удобни и да не се мачкат, плочките ще предпазят детето ви, ако падне. Различните текстури на играчките и ярките им цветове помагат за насърчаване на фината моторика, сръчността и зрителното възприятие на детето ви, като същевременно стимулират въображението му. Играчките са изключително здрави и са устойчиви на всякакви видове дъвчене или хвърляне!


Подходящи за деца на възраст над 10 месеца.

Преди да използвате всички изделия от пяна, ги проветрете за 48 часа.

Плочки от следващо поколение с ниво на формамид по-малко от 200 ppm.

Плочките са изработени от 100% EVA.

Размер на плочките: 16,4 x 16,4 x 1,2 cm.

Плочките могат да се мият на ръка със студена вода; устойчиви на деформации.

Геометрични фигури и кегли, изработени от 100% PVC.

Размер на кегли: 6 x 15 x 6 cm.

Размер на геометричната форма: 8 x 10,5 x 8 cm.

Просто почистете кеглите и фигурите с влажна кърпа.

Напишете коментар