Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Играчка-гризалка за количка, кошара и столче Babyono Play More Link

Все още без оценка Напишете коментар
29.80лв.
Код на продукта:
1471
SKU: 5901435413234
Производител:
Baby Ono
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

LINK е силиконова образователна играчка, която може да се използва и като гризалка и която запознава детето с разнообразния свят на цветовете и формите. Играчката развива въображението и ръчните умения на детето.


Характеристики

КОЛЕКЦИЯ "ИГРАЙ ПОВЕЧЕ


Идеята на колекцията е да стимулира любопитството на детето и да го насърчи да действа чрез игра. Тя позволява на детето да придобие нови умения. Колекцията насърчава към сетивна и умствена дейност.


РАЗВИТИЕ НА РЪКАТА

Играчката подпомага ръчното развитие на детето, като го насърчава да хваща елементите и да изгражда нови структури. Детето може лесно да премества играчката от ръка в ръка, като по този начин упражнява способността си да я захваща.


ВИНАГИ ЗАЕДНО

Благодарение на формата си играчката може да се прикрепи към столче за кола, детска количка или детско легло.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ И КОМБИНИРАНЕ

Играчката се състои от няколко части, които могат да се свързват и преместват. Тази дейност стимулира мозъка на бебето и развива когнитивните му умения.

Играчката е изработена от мек силикон, така че може да действа като гризалка и да успокоява раздразнените венци в периода на никнене на зъбки.

ПРОСТРАНСТВЕНО МИСЛЕНЕ

Компонентите на играчката могат лесно да се комбинират във верига, тя предизвиква интереса на детето, фокусира вниманието му и учи на пространствено мислене.

Напишете коментар