Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

BIBS каучукова залъгалка Supreme GLOW р-р 2 (6-18м), 2 бр. Sage/Cloud Nigh

Все още без оценка Напишете коментар
23.90лв.
Код на продукта:
270356
SKU: 5713795222544
Производител:
Bibs
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

BIBS Supreme GLOW е със същото високо качество като оригиналните залъгалки BIBS, но с практичен светещ в тъмното ефект.



Бъркането в тъмното в търсене на биберона вече е минало. С нашите биберони GLOW и родителите, и малките деца могат лесно да намерят биберона в тъмното! Задръжте бибероните на светлина за 5 секунди преди лягане, за да активирате светенето. Свети в продължение на 8+ часа.


Нощна версия със светеща в тъмното част.

Задръжте биберона за 5 сек. на светлината, за да активирате светенето.

Предлага се от естествен каучуков латекс и силикон.

Залъгалката е изработен от 100% безопасен материал. Не съдържа BPA.

Съответства на европейския стандарт EN 1400+A2.

Проектиран и произведен в Дания/ЕС.


Капковидният биберон насърчава техниката на поставяне на езика и смучене, при която езикът е плосък и притиска биберона плоско към небцето, което означава, че бебето не трябва да смуче толкова силно, за да може биберонът да се изравни в устата.


Освен това биберонът е снабден с клапан, който изпуска въздух, когато бебето засмуче биберона. Тази вентилационна система кара въздуха от вътрешността на биберона да бъде изтласкан през клапана, като по този начин биберонът се сплесква, за да се оформи естествено в устната кухина на бебето.


Пласмасовата част и каучуковия накрайник са симетрични, което означава, че биберонът винаги лежи правилно в устата на бебето. Също така пласмасовата част е внимателно проектирана с големи отвори от всяка страна, за да се осигури минимален контакт с чувствителната и деликатна кожа около устата на бебето, което означава по-малък шанс за натрупване на влага от слюнката, която може да причини обриви и възпалени места.


От хигиенни съображения препоръчваме да сменяте бибероните на всеки 4-6 седмици.


ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА ВАШЕТО БЕБЕ


Винаги преглеждайте внимателно продукта преди всяка употреба. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте биберона във всички посоки.


Изхвърлете го при първите признаци на повреда или слабост. Използвайте само специални държачи за биберони, тествани в съответствие с EN 12586. Никога не прикрепвайте други ленти или клипсове към биберона, бебето ви може да се задуши от тях. Не е позволено биберонът да се съхранява на пряка слънчева светлина.


КАК ДА ПОЧИСТВАТЕ БИБЕРОНИТЕ СИ?


Често получаваме запитвания от родители, които имат съмнения как да почистват бибероните. Съществуват много повече или по-малко квалифицирани съвети за това как и колко често да почиствате биберона - така че с основание се чувствате объркани.


Ще разгледаме как правилно да почистваме бибероните, колко често трябва да се почистват и накрая ще убием няколко колебливи мита за почистването на бибероните.


Инструкции за грижа:


Стерилизирайте всяка залъгалка преди употреба. Сложете водата да заври и изсипете врялата вода върху бибероните. Оставете бибероните да се накиснат за около 5 минути. Вземете ги и ги оставете да изсъхнат. Бибероните могат да задържат вода, просто стиснете биберона, за да го освободите, и го оставете да се охлади и изсуши за 3-4 часа. Ако биберонът покаже някакви нередности, препоръчваме да го изхвърлите веднага. Поради това, че нашите биберони са изработени от естествен каучук, зърното може да се разшири при употреба.


КАК ДА СТЕРИЛИЗИРАТЕ БИБЕРОНИТЕ


Когато почиствате биберона, просто следвайте тези четири прости стъпки:


1) Поставете бибероните в чиста купа

2) Залейте ги с вряла вода

3) Оставете бибероните да се накиснат за около 5 мин.

4) Вземете ги и ги оставете да изсъхнат


По-голямата част от бибероните са с клапа. Ако биберонът е с клапан, не забравяйте да изстискате излишната вода, когато биберонът е достатъчно охладен.


СЪВЕТ: Когато детето е на възраст над 3 месеца, можете също да изплакнете биберона, като ги поставите в сито и ги залеете с вряла вода. Този метод е отчасти по-бърз и отчасти предотвратява събирането на вода.


Внимание! Често получаваме запитвания от родители, които са спазили препоръката на Националния съвет по здравеопазване да варят биберона 5 минути преди първата употреба и ежедневно след това. Резултатът е счупени биберони. НЕ ГОТВЕТЕ. Те не са предназначени за варене и поради това се разрушават от високата температура.


Вместо това следвайте инструкциите по-горе и със сигурност ще убиете бактериите, без да нарушавате трайността на биберона.


КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ГИ ПОЧИСТВАМ?


Част от добрата хигиена на смучене е честото почистване на бибероните. Колкото по-малко е детето, толкова по-важно е да го предпазите от бактерии и да поддържате добра хигиена на биберона. Това се дължи, наред с другото, на факта, че имунната система на детето все още не е успяла да се запознае с доста голям брой различни бактерии, а следователно и все още няма да се е научила да се "защитава" от тях.

Недоносените бебета и бебетата до 3 месеца се нуждаят от по-задълбочено и често почистване, отколкото бебетата над 3-месечна възраст. Ето защо биберонът трябва да се почиства по-често, когато детето е на възраст под 3 месеца.

0-3 месеца: Биберонът трябва да се почиства всеки път, когато е бил на пода. Освен това биберонът трябва да се стерелизира поне веднъж дневно.

3+ месеца: Изплаквайте биберона веднъж дневно и го изплаквайте със студена вода, ако е бил на пода.

Напишете коментар