Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer KIDFIX 2 S Blue Marble

Все още без оценка Напишете коментар
589.00лв.
Код на продукта:
0112541
SKU: 0112541
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

 Столът за кола Britax Römer KIDFIX 2 S е произведен в Германия. Той осигурява сериозна защита срещу странични удари, разполага с достатъчно място за комфортно пътуване на растящите деца и е лесен за монтиране в колата от родителите. Дизайнът му е стилен и модерен. 



    KIDFIX 2 S осигурява защита 

Britax Römer KIDFIX 2 S се монтира в автомобила чрез системата ISOFIX и колана на колата. ISOFIX е международен стандарт, чиято цел е да гарантира сигурно разположение на детския стол в автомобила.Допълнително спокойствие дават и индикаторите, които показват кога седалката е здраво закрепена.
Britax Römer KIDFIX 2 S използва автомобилният колан, за да задържи детето на място. ФункциятаSecureGuard му помага да защити по-добре коремната област в случай на инцидент. 
СистематаSICT защитава детето в случай на страничен удар, като намалява разстоянието между седалката и вратата на колата. Така при сблъсък енергията ще се абсорбира от защитното средство, преди да достигне малкото.
Високите страници с подплънки на седалката също предпазват в случай на страничен удар. 
Малкото сладурче е защитено и посредством обгръщащата го седалка, индикаторите за правилно поставяне на колана и облегалката за глава с подплънки, която предпазва нея и врата. 
Столовете от серията KIDFIX са сред най-често тестваните продукти от този тип и постигат отлични резултати. 


    KIDFIX 2 S осигурява и удобство. 

Столът е по-широк, за да предложи повече комфорт на растящите момчета и момичета.
Облегалкатадава възможно най-много място за гърба и раменетена децата. За да бъде още по-удобна, тяавтоматично се наглася спрямо седалката, върху която е монтиран столът. Освен това може и да се махне, за да има Вашият син или дъщеря още повече място, щом достигне ръст от 135 см. Дори и под тази форма KIDFIX 2 S спомага за поставянето на колана в оптимална позиция.
Облегалката за глава пък е разработена така, че дадава опора на главата на детето, щом то заспи. Намества се с една ръка в най-удобната за него позиция. 
Страниците на стола са високи и меки от вътрешната си страна. 
Тапицерията може да се сваля и да се пере в перална машина (при температура от 30 градуса, без употребата на центрофуга и сушилня). 
Столът е изработен от висококачествени материализа издръжливост в целия продължителен период на експлоатация.


Britax Römer KIDFIX 2 S е доказал качеството си в множество тестове. Той предоставя много добра защита срещу странични удари и удобство за децата. Изработен е от качествени материали и има ефектен спортен вид.  



Технически спецификации: 


Размери (В х Ш х Д): 
67-85 x 54 x 39 см


Тегло: 
7,2 кг


Позиция
С лице по посоката на движение 


Подходяща за деца:
на възраст от 3,5 до 12 г.
с тегло от 15 до 36 кг




Напишете коментар