Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Бочко Детски течен сапун с аромат на море - 410мл.

Бочко Детски течен сапун с аромат на море - 410мл.

Все още без оценка Напишете коментар
3.90лв.
Код на продукта:
200875
SKU: 200875
Производител:
Бочко
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Детайли

Действие: Течният сапун с аромат на море на Бочко нежно измива кожата на детските ръце оставяйки я мека, чиста и защитена. Добавеният екстракт от морски минерали има хидратиращо, антиалергично и антисептично действие. Сапунът е подходящ за всекидневна, честа употреба. Не изсушава кожата.

Продутът е без парабени, дерматологично тестван и с биоразградими съставки.

Активни съставки: Глицерин и морски минерали.

Глицерин - получава се при хидролиза на природни мазнини и масла. Действа възстановяващо и овлажняващо на кожата и намалява възпалителните процеси.

Морски минерали - благодарение на молекулярната си структура, те проникват в дълбочината на кожата, за да подхранят клетките й, извличайки влагата от вътрешността към повърхността. Имат  хидратиращо, антиалергично и антисептично действие.

Начин на употреба: Количество колкото грахово зърно се разпенва с влажни длани и се изплаква обилно с вода.

Лавена е българска фирма основана през 1962 година, като производител на натурално етерично масло от лавандула. Със своите познания, Лавена се превръща в качествен и световно известен производител на козметични продукти. Фирмата предлага на пазара марки с различна насоченост: грижа за бебето и детето, за коса и тяло, за бременни и родилки, за устна хигиена и други.

Марката Бочко съществува от 20 години и е лидер на пазара, извоювала позицията си създавайки качествени билкови продукти за бебета и малки деца. Благодарение на дългогодишния си опит, марката развива формулите и продуктите си и продължава да го прави, за да покрие Вашите нужди.


Напишете коментар