Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Стол за кола Britax Römer KIDFIX i-Size - Storm Grey

Все още без оценка Напишете коментар
617.00лв.
Код на продукта:
20000453-109390
SKU: 20000453-109390
Производител:
Britax Römer
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB


Новото поколение столче за кола KidFix i-Size от Britax е разработено в партньорство с водещи производители на автомобили, за да осигури най-добрата безопасност при пътуване с кола на вашето дете. Той е оборудван с доказаните технологии на XP-PAD и SecureGuard за защита от челен удар, докато новият дизайн SICT предпазва вашето дете от странични удари.

Внимателно поставените отвори за вентилация на въздуха подпомагат циркулацията му покрай детето, за да се чувства то по-удобно по-дълго време. Седалките са изработени за оптимална ефективност при катастрофа - в тясно партньорство с водещи производители на автомобили, зоната за сядане е преработена, за да помогне за намаляване на натоварванията на врата с до 50 кг. * Правени са ътрешни тестове на Britax Römer с манекен Q10, представляващ средно 10-годишно дете.

Основни функции

Уникална защита за врата и гърдите - Въпреки доброто планиране и внимателното шофиране, никога не можете да сте подготвение за сблъсък. За да защити чувствителната област на врата на вашето дете в случай на челен удар, Britax Römer е разработил амортизираща подложка от пяна. Тя предотвратява въздействието на брадичката на вашето дете върху гърдите му, поглъщайки до 30% * от енергията. Рязкото движение на главата напред е намалено и врата е защитен. 
Разширена защита от странични удари - SICT - SICT на Britax предлага превъзходна защита на вашето дете в случай на страничен сблъсък. Намалява силите на удара, като минимизира разстоянието между автомобила и столчето за кола и се деформира, за да поеме енергията, преди тя да достигне до вашето мъниче. За да се възползвате от защитата, просто регулирайте SICT приставката отстрани на столчето за кола, най-близо до вратата. SICT намалява силите на страничен удар с до 40% *. * Вътрешни тестове и симулации на Britax Römer
SecureGuard - SecureGuard помага да се предпази деликатната коремна област на вашето дете, като добавя допълнителна - четвърта - точка за контакт към 3-точковия предпазен колан. Поддържайки колана на скута в оптимална позиция над тазовите кости на детето ви, SecureGuard помага за намаляване на коремните сили в случай на челен сблъсък с до 35% * и в същото време позволява на детето ви свобода на движение по време на пътуването. * Вътрешни тестове на Britax Römer с манекен Q6, представляващ средно 6-годишно дете.
Лесно регулируема, ергономична облегалка за глава - подглавникът на Britax е проектиран специално за комфорта на по-големите деца и може лесно да се регулира в правилната позиция. Полезните маркировки на гърба на облегалката за глава водят родителите да намират правилната височина на облегалката за глава всеки път, когато сменят седалката между колите или транспортират множество деца на една и съща седалка.
Въздушна вентилация - Внимателно поставените отвори за вентилация на въздуха подпомагат циркулацията на въздуха, за да запазите детето си по-дълго в комфортна позиция.
Три седалки на един ред - Тънкият и компактен дизайн на седалката позволява да се монтират три седалки в задния ред на широк спектър от автомобили.
Подвижно покритие - Нещата могат да се объркат в колата - напитките могат да се разлеят или децата да се разболеят. Ето защо плата на на седалката, може да се пере, лесно може да се премахне, така че можете бързо да го почистите и да продължите по пътя си.
Усилваща защита с висока облегалка - Усилвателите с висока облегалка защитават детето ви по 3 начина: конструкцията на седалката осигурява защита на главата до бедрата на вашето дете, особено в случай на страничен удар; горните и долните водачи на колана осигуряват правилно позициониране на предпазния колан; а подплатената облегалка за глава осигурява безопасност и комфорт за главата и врата на вашето дете.
Безопасност:

В никакъв случай не трябва да се монтирате столче за кола на седалка, където има активна въздушна възглавница.
Правилното монтиране на всички автомобилни седалки и усилватели е от първостепенно значение, за да бъдат най-ефективни в случай на инцидент. Не всички столчета за кола са подходящи за всички автомобили и е важно да проверите дали е подходяща за автомобила, на които възнамерявате да монтирате седалката.
Винаги четете брошурата с инструкции, която се доставя с вашата седалка за кола, за да постигнете безопасно и правилно монтиране, като запазите ръководството за бъдещи справки. Препоръчваме да монтирате столчето за кола преди първо да го използвате.
Препоръчваме бебетата да не се оставят за дълго време в столчета за кола 0/0 + (бебешки колички).
 

Столовете за автомобили са категоризирани в следните групи

CAR SEAT GROUPS:

GroupChild's weight*Approx. age of childChild's height†
0+Birth up to 13kg/29lbBirth up to 12-15 months40 - 85cm
0+ & 1Birth up to 18kg/40lbBirth to up to about 4 years40 - 105cm
0+, 1, 2 & 3Birth-36kg/79lbBirth to 12 years40 - 150cm
19-18kg/20-40lbAbout 9 months to 4 years85 - 105cm
1, 2 & 39-36kg/20-79lbAbout 9 months to 12 years85 - 150cm
2 & 315-36kg/33-79lbAbout 4-12 years105 - 150cm

Напишете коментар