Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Ergobaby стол за кола IZI GO MODULAR X1 I-SIZE BY BESAFE

Все още без оценка Напишете коментар
545.00лв.
Код на продукта:
124445698
SKU: 124445698
Производител:
Ergobaby
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Височина на бебето: 40 - 75 см


Изберете компактен комфорт от първия ден с първата система за пътуване, сертифицирана като правилна за развитие на гърба. Ergobaby Izi Go X1 i-Size by BeSafe разполага с най-съвременни функции за безопасност:


Монтаж

Монтажът на стол за кола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size се извършва в обратна посока на движението. В автомобили без наличие на ISOfix, столът може да се монтира, посредством 3-точковия автомобилен колан. В автомобили с iSOfix, iZi Go Modular X1 i-Size може да бъде монтиран, посредством iZi Modular ISOfix база, която осигурява по-голяма безопасност и по-лесен монтаж в автомобила.


BeSafe iZi Modular ISOfix базата може да бъде ползвана и със следващия стол от модулната система - iZi Modular i-Size, предназначен за деца с ръст от 61 до 105 см. Подходящ е за монтиране в автомобил, посредством ISOfix базата, обратно на движението от 61 см до 105 или в посоката на движение от 88 до 105 см.


Съвременни функции за безопасност


Подобрена защита в областта на главата с иновативна технология Dynamic Force Absorber™ 

Допълнителна странична защита абсорбира до 20% от постъпилите сили 

5-точков предпазен колан осигурява допълнителна защита при страничен удар 

Широките колани и омекотители позволяват възникналите сили да се разпределят върху по-голяма площ, за по-голяма безопасност 

Одобрен по най-новите правила на UN R129 (i-Size)

Усъвършенстван комфорт, съобразен с новородените бебчета

Новият стол за кола от модулната концепция на BeSafe - iZi Go Modular X1 i-Size е снабден с мека подложка за новородено Newborn Hugger™, осигуряваща максимална стабилност, подкрепа и оптимизиран ъгъл на наклон за новороденото. 


Областта на главата е подобрена, като е проектиранa така, че да осигури повече вътрешно пространство за главата на детето 


Висококачествени материали 


Вграденият предпазен колан и подглавникът могат да бъдат лесно регулирани, с едно движение 


Гъвкав и дълбок сенник с UPF 50+, който може да бъде ползван независимо от дръжката на столчето за кола


Интелигентни функции за улеснение в ежедневието

Инсталиране върху BeSafe iZi Modular ISOFix база (прдлага се отделно) само с едно щракване 


Magnetic Belt Assistants™ - система от магнити, които позволяват по-лесно поставяне и изваждане на детео в/от столче за кола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size 


Едно от най-леките столчета за кола на пазара, одобрено в съответсвие с UN R29 (i-Size). 


Дръжка за пренасяне с ергономичен дизайн, осигуряваща максимален комфорт при пренасяне


Лесно монтиране върху шаситата на количките, съвместими с този стол за кола


Столчето за кола може да бъде освободено от шасито на количката по два различни начина, съобразени с дизайна на различните модели детски колички.


Текстилът е подходящ за машинно пране


DYNAMIC FORCE ABSORBER™

Dynamic Force Absorber™ е ново и съвременно предложение за защита в областта на главата. Този абсорбатор осигурява оптимална защита в най-уязвимите части на тялото - врата и главата. Изработена е от специални материали и е проектиран с различни гъвкави зони, които оптимално абсорбират силите при страничен удар чрез огъване във вътрешната област, докато остават по-твърди във външните зони.


NEWBORN HUGGER™

10° ПО-ГОЛЯМ НАКЛОН И ДОБАВЕНА СТРАНИЧНА СТАБИЛНОСТ

За да се осигури по-голям комфорт и по-добра подкрепа на бебчето, стол з акола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size е снабден с мека подложка Newborn Hugger™. Тази подложка осигурява на новороденото по-голям наклон, като се повдига гърба на детето. По този начин новороденото има 10° допълнителен наклон, за да се осигури максимален комфорт.


НОВ ДИЗАЙН НА ПОДГЛАВНИКА

ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ, ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА ПО-ВИСОКИТЕ

Новият дизайн на подглавника на стол за кола BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size осигурява на Вашето растящо дете повече вътрешно пространство, докато го защитава във всяка една ситуация. За малките бебчета, задната част на подглавника е точно толова тясна, колкото е и при предходния модел - iZi Go Modular i-Size, за да поддържа главата. Когато Вашето дете порасне, подглавникът с триъгълна форма се отваря и дава на детето достатъчно пространство за главата му.


Седалката за кола я прави идеален спътник на нашата всепризната компактна количка Metro+ (продава се отделно )


Адаптерът за столче за кола за нашата количка Metro+ е включен в комплекта


Какво има в кутията?: Седалка за кола (включително Newborn Hugger™) и защита от страничен удар (SIP+) и чифт адаптери за количка Ergobaby Metro+

Напишете коментар