Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Fashy Възглавничка против колики 2в1 Mouse

Все още без оценка Напишете коментар
21.80лв.
Код на продукта:
260.223335
SKU: 63906/51
Производител:
Fashy
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Плюшена играчка която облекчава коликите!

Създадена от висококачествени материали от немската компания Fashy.

В комплекта има опаковка с гел, която може да слагате в играчката.

Може да използвате гела топъл или студен - може да се поставя в микровълнова и в хладилник.

Когато бебето гушка играчката, то допира възглавничката до коремчето и по този начин топлият гел естествено облекчава коликите.

Когато торбичката е студена, охлажда и облекчава бебето при ухапвания от комари, слънчеви изгаряния или при висока температура. Подгряващата подложка се загрява бързо и дълго време се задържа затоплена, а когато се охлади, замества студен компрес. Може да се използва за затопляне на бебето по време на разходки при ниски температури на въздуха както и при колики . 

Почиства се лесно при пране на 30 градуса.

 - Материал: Външна част: хипоалергенен полиестер- 70%памук, 30% полиестер

вътрешна възглавничка: 100% памук.

Размер на играчката - 15 x 15 x 3 cm 

Меката играчка с торбичка с гел спомага за облекчаване на дискомфорта на бебето по естествен път. Съдържа нетоксичен гел. Торбичката с гел може да се използва топла или студена. Използвайте студена при ухапване от насекоми, слънчево изгаряне и висока температура. Използвайте топла при болки в стомаха и колики. Този продукт не лекува. Винаги трябва да се консултирате с вашия лекар , в случай че имате претеснение за здравето на вашето дете. За да използвате гела за охлаждане- поставете го в хладилник за не по-малко от 1 час. За да използвате гела за затопляне можете да го поставите в гореща вода за 4-6 минути или в микровълнова печка с мощност 1000W за 15сек. Винаги след затопляне или охлаждане на играчката и преди да поставите върху болезненеото място на бебето проверявайте температурата върху себе си. Прекалено високата температура може да доведе до изгаряне.

Напишете коментар