Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Течен перилен препарат Teo Bebe - Алое Вера, 20 изпирания, 1.1 L

Течен перилен препарат Teo Bebe - Алое Вера, 20 изпирания, 1.1 L

Все още без оценка Напишете коментар
11.90лв.
Код на продукта:
3800024045042
SKU: 3800024045042
Производител:
Teo Bebe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Знаете ли, че бебешкият плач може да бъде причинен и от алергените в перилните препарати, които използвате? Кожата на бебето е в пъти по-тънка от кожата на възрастните и това я прави склонна към алергични реакции. Именно затова педиатрите препоръчват използването на специализиран перилен препарат и козметика с внимателно подбрани съставки, щадящи бебешката кожа.


Препоръчан от Българската Педиатрична асоциация


Тео Бебе е единствената марка перилни препарати в Източна Европа, препоръчана от педиатри и педиатрични асоциации.


Деликатна грижа за нежната бебешка кожа


Неспециализираните перилни препарати съдържат алергени, които могат да раздразнят бебешката кожа.Продуктите Teo bebe са специално създадени с грижа за най-малките и са подходящи за употреба от първия ден. Хипоалергенните аромати не дразнят деликатната бебешка кожа и обгръщат бебешките дрешки с нежно ухание.


Изпира безупречно и най-упоритите петна


Мъничето lи обича да се забавлява с пюрето? С Тео бебе това не е проблем. Благодарение на съдържанието на ензими Тео бебе се справя с лекота с петна от разновидни храни, козметика и ежедневни замърсявания. Формулата на Тео бебе има силни почистващи и свойства и едновременно с това е деликатна към бебешката кожа. Тео Бебе оставя бебешките дрешки меки, нежни и безупречно чисти.

Напишете коментар