Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Капсули за пране Teo Bebe - Cotton Touch, 17 броя

Все още без оценка Напишете коментар
11.90лв.
Код на продукта:
3800024045783
SKU: 3800024045783
Производител:
Teo Bebe
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Създадени с грижа за малките, още от първия ден. Капсулите за пране на марката Teo Bebe имат удобен формат, който се разтваря лесно, дори при ниска температура. Хипоалергенният аромат на продукта придава приятно ухание на детските дрешки и не дразни нежната бебешка кожа.


Капсулите имат силни почистващи свойства и едновременно с това са деликатни към кожата на най-малките. Перилният препарат ще остави дрешките на мъника меки и безупречно чисти.


Кожата на бебето е в пъти по-тънка от кожата на възрастните и това я прави склонна към алергични реакции. Алергените в другите перилни препарати водят до чувствителност и дискомфорт на мъниците. Капсулите са изработени от внимателно подбрани съставки и ензими, които се справят дори с най-упоритите замърсявания.


Защо Тео бебе капсули?


Капсулите от Тео бебе са специално създадени с грижа за най-малките и са подходящи за употреба от първия ден. Новият удобен формат от Тео бебе се разтваря лесно, дори и при ниска температура. Хипоалергенният аромат не дразни деликатната бебешка кожа и обгръща бебешките дрешки с нежно ухание.


Препоръчан от Педиатри и педиатрична асоциация


Тео Бебе е марка перилни препарати в Източна Европа,която е препоръчана от педиатри и педиатрична асоциация.


Изпира безупречно и най-упоритите петна


Мъничето Ви обича да се забавлява с пюрето? С Тео бебе това не е проблем. Благодарение на съдържанието на ензими Тео бебе се справя с лекота с петна от разновидни храни, козметика и ежедневни замърсявания. Капсулите от Тео бебе са със силни почистващи и свойства и едновременно с това са деликатни към бебешката кожа. Тео Бебе оставя бебешките дрешки меки, нежни и безупречно чисти.


Брой капсули в пакета: 17 броя

Напишете коментар