TÖPFER

Покажи :
Сортиране по :

TÖPFER ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН

ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА КОСА И ТЯЛО С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН - TÖPFERГелът за коса и тяло нежно измива и се грижи за бебешката кожа и коса.Съдържа биологични пше..

16.50лв.

TÖPFER БАЛСАМ СРЕЩУ СУХА КОЖА ПРИ ВЯТЪР И СТУД

БАЛСАМ СРЕЩУ СУХА КОЖА ПРИ ВЯТЪР И СТУД - TÖPFER  Балсамът срещу суха кожа защитава кожата на бебето от студ, вятър и влажно време.Натуралните съставк..

16.00лв.

TÖPFER БЕБЕШКА ПУДРА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН

БЕБЕШКА ПУДРА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН - TÖPFERБебешката пудра поема влагата от особено чуствителните части на кожата. - Предпазва от възпаления и ..

9.00лв.

TÖPFER КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН - TÖPFER Кремът подхранва, хидратира и защитава деликатната бебешка кожа по естествен начин.Лесен за нанасяне..

14.50лв.

TÖPFER КРЕМ СРЕЩУ ПОДСИЧАНЕ С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ

КРЕМ СРЕЩУ ПОДСИЧАНЕ С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ - TÖPFERКремът против подсичане не съдържа вода и осигурява ефективна защита срещу възпаления. Облекчава обривите в об..

14.00лв.

TÖPFER ЛОСИОН ЗА ТЯЛО

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО - TÖPFERЛосионът попива бързо, подхранва и защитава деликатната бебешка кожа по естествен начин, като осигурява необходимата за кожата хидратация..

18.00лв.

TÖPFER ОЛИО ЗА ТЯЛО С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ, БИО ЖОЖОБА И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО

ОЛИО ЗА ТЯЛО С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ, БИО ЖОЖОБА И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО TÖPFERОлиото за тяло прави кожата мека и гладка, подпомага нейните естествени функции и пред..

13.50лв.

TÖPFER ПУДРА ЗА ВАНА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО

ПУДРА ЗА ВАНА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО - TÖPFERДобавка за вана на прах, която съдържа хармонична комбинация от биологични съставки: пшенични т..

17.80лв.

TÖPFER ТЕЧНА ДОБАВКА ЗА ВАНА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО

ТЕЧНА ДОБАВКА ЗА ВАНА С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО МАСЛИНОВО МАСЛО - TÖPFERДобавка за вана, която съдържа хармонична комбинация от биологични съставки: пшенични т..

17.00лв.

TÖPFER ШАМПОАН С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН

ШАМПОАН С БИО ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ И БИО НЕВЕН - TÖPFERШампоанът измива внимателно и нежно бебешката коса и чувствителната кожа на главата.Съдържа биологични пшенични..

16.50лв.