Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

SES копмл.за плетене с конци

Все още без оценка Напишете коментар
14.50лв.
Код на продукта:
080068
SKU: 080068
Производител:
SES
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

SES копмл.за плетене с конци

"SES Creative" е холандска компания, която повече от 40 години произвежда креативни и образователни играчки. В асортимента на SES са включени продукти за рисуване, грънчарство, изработване на фигури и бижута от мъниста, за насърчаване на различни хобита, опознаване на различни науки, пособия за писане, за отливане на гипсови фигури, образователни игри пъзели, продукти за забавление и дегизиране. 
Детското развитие, с неговите особености и специфика, са водещи при създаването на всеки нов продукт на SES. Ако още в най-ранните си години, децата бъдат стимулирани да развиват своите таланти и интереси, това ще им помогне да станат хармонични и успешни личности. 
Успоредно с развитието на творчеството и интелекта, сред най-важните аспекти на продуктите на SES са безопасността и качеството! От сериозния си производителски опит, холандската фирма се е убедила във важността да предлага само качествени продукти, които отговарят на стандартите за безопасност и изискванията на потребителите. 
Главният офис на компанията, където е съсредоточено и основното й производство, се намира в Енсхеде и е на площ от 20 000 кв. м.
Всяка година повече от 14 милиона души от 70 страни се доверяват на стоките на "SES Creative", за да развият интелекта и таланта на своите деца!

Напишете коментар