Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Sano Maxima Gel Baby течен препарат за пране 60 пранета

Sano Maxima Gel Baby течен препарат за пране 60 пранета

Все още без оценка Напишете коментар
34.90лв.
Код на продукта:
744569
SKU: 744569
Производител:
Sano
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Концентриран перилен препарат Сано Максима Бейби на израелската фирма Сано за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи. Продуктът е хипоалергичен и дерматологично тестван. Сано Максима Бейби е подходящ за пране на бебешки и детски дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа.

Подобрена и иновативна технология, която комбинира мощно почистване с интензивен, наситен аромат. Уникална комбинация от ензими и препарати /активен кислород/ за перфектно изпиране и успешно отстраняване на петна и технология със заключващи микро капсули /micro capsules lock technology/ за бавно и продължително освобождаване на аромат.  

Инструкции за използване: С помощта на капачката (която е и мерителна) добавете препоръчителната доза гел Сано Максима в отделението за перилен препарат на пералната машина. Препоръчителната доза се избира в зависимост от количеството и замърсеността на дрехите. За 4-5кг сухо пране и нормално замърсени дрехи се използват 50мл Сано Максима, а за силно замърсени дрехи- 75мл от препарата. За 6-8кг сухо пране се добавят 25мл Сано към съответната доза за 4-5кг. За ръчно пране разтворете 25мл Сано в 10л вода. Разтворете напълно препарата преди да започнете прането.

Съвет: Винаги следвайте инструкциите за пране, указани върху етикетите на дрехите. Проверете стабилността на цветовете върху скрит ъгъл.

Внимание: Sano Maxima Baby НЕ е подходящ за пране на вълнени и копринени дрехи.


Напишете коментар