Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Бебешка пелена RACH Dino 90/90см. синя

Бебешка пелена RACH Dino 90/90см. синя

Все още без оценка Напишете коментар
35.20лв.
Код на продукта:
9644458
SKU: 9644458
Производител:
Rach
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

 Произход : България


Състав : 100% органичен памук


Размерите на пелената са класически 90/90 см, напълно подходящи за малко бебе. Обикновено артикул за бебе с подобна функция и размери може да се използва няколко месеца, а понякога и до две години. Времето за употреба зависи преди всичко от сантименталната стойност на бебето към пелената. Често се случва, когато бебето порасне любимата шарена пелена да се превърне в любима играчка или любимо място за игра.


Факт е, че една от първите покупки за бебето са пелените. Първите няколко месеца те се превръщат в един от артикулите, които се използват всеки ден, и които са най-близко до бебето. Затова е важно пелените, които използвате да са качествени и да са удобни на малкото човече. Те ще бъдат с него непрекъснато - ще се разхожда с тях, ще лежи на тях, ще седи на тях, ще се забавлява с тях. Пелената, която предлагаме, е предвидена за всички тези важни дейности на бебето. Цветовете са деликатни, леко ватирана, за да дава необходимата топлина през по-хладните дни, и не на последно място има весела апликация, за да е интересна на бебето играта с нея. .  


Пелената е произведена от Rach, България от 100% органичен памук. Изделията на фирмата се славят с високо качество и са предпочитани от всички, които са се докоснали до някой конкретен продукт на фирмата. Пелената има лека вата и е идеална за пролет, есен и зима, а дори и за хладните или ветровити летни вечери

Тагове:

Напишете коментар